donderdag 25 oktober 2012

Parks exclusieve kaarsen en diffusers

Het exclusieve merk Parks staat voor luxe en ze ontwikkelen speciale geparfumeerde kaarsen van hoge kwaliteit. Elke verfijnde geur is persoonlijk gekozen vanwege de universele aantrekkingskracht. Met deze kaars heb je echt een luxe parfum in kaars vorm. De 100% natuurlijke wax kaarsen zijn elk verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Maak kennis met een aantal kaarsen die ik persoonlijk heel erg fijn vind om te ruiken en leuk vind om cadeau te doen.


- De wax is 100% natuurlijk en van gecertificeerde veganistische ingrediënten
- Geen gebruikte paraffine / aardolie wassen
- Geen Palm wassen worden gebruikt in deze unieke geurkaarsen.
- Alle ingrediënten zijn van duurzame eenjarige gewassen
- Alle gewassen worden geteeld op lang gevestigde boerderijen.
- Onze mix gebruikt alleen gewassen geteeld zonder synthetische meststoffen, pesticiden of     
   hormonen en kan worden beschouwd als biologisch.
- Alle kaarsen zijn gemaakt in Engeland in de Kidderminster fabriek.
- De producten zijn dierproefvrij




N°1 Sandlewood, Vanilla, Frankincense and Myrrh

Uitnodigende warme houtachtige noten vermengd met vanille, wierook en mirre. 
Een heel warm huiselijk gevoel geeft deze kaars.























N°2 Mandarin, Bergamot, Rose and Jasmine    

een opwindende geur van Siciliaanse bergamot en mandarijn met in het hart Marokkaanse roos, Indiase jasmijn en Immortelle versmolten met sinaasappelbloesem en een verleidelijke basis van sandelhout, Mirre en Zanzibar Vanilla. Spannende zoete geur die heerlijk is in elke huiskamer.
























N°3 Agrawood, Spice, Amber and Patchouli

een intrigerende geur compositie met een frisse kruidige top noot en een houtachtige kruidig ​​bouquet in het hart, afgerond door kostbare agarwood, amber en een vleugje patchouli. Een heerlijke geur waar ik een warm gevoel van krijg dus fijn voor in de koude maanden






















N°4 Passion flower, Vanilla and Berries

Het exotisme van de passievrucht bloem gecombineerd met bedwelmende kruidige tonen, weelderige vanille en framboos. Lekkere excotische geur waarmee je de zintuigen verwend.





















N°5 Black Olive and Frankincense

Mediterrane zwarte olijven in combinatie met wierook en Citrus met hints van Madagaskar kruidnagel. Hele aparte en unieke geur, hier moet je wel van houden.





















N°Lime, Citrus and Juniper

Frisse limoen en citrus gecombineerd met bergamot en vanille met een zachte houtige ondertoon. Deze vind ik heerlijk in de warmere maanden omdat hij lekker fris is maar juist in de winter kan dat ook heel fijn zijn.




















The Scent Company starte halverwege 2012 in Nederland met de levering van geurkaarsen en geurstokjes van Parks London. De collectie bevat zo`n 50 verschillende geuren, allemaal verpakt in luxe cadeauverpakking en dit is dus nog maar een klein gedeelte van het merk. De kaarsen hebben een gewicht van 235 gram en ze branden ongeveer 50 uur en dat is behoorlijk lang. 







De geurkaarsen zijn te koop voor 29 euro per stuk en de geurstokjes in deze zelfde 6 geuren kosten 14,95 euro. De kaarsen zijn dus sinds kort verkrijgbaar in nederland bij een aantal verkooppunten van The Scent Company. Ik ben er gek op en je hoeft een kaars maar 1 uur te laten branden en de kamer is gevuld met een lekker geur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten