zondag 5 april 2015

Inntel Hotel Amsterdam Zaandam by V.iev

Wat een heerlijk hotel! In de maand Maart heb ik in dit prachtige hotel mogen slapen. Via onze Bongobon die mijn vriend en ik hebben mogen ontvangen, kon je kiezen tussen vele verschillende hotels, overnachting incl. Ontbijt. Mijn oog viel op dit hotel door de kleuren en de ligging. 

 

Het hotel ligt 500 meter van de Primark af. Een Pathé om de hoek en de vele winkeltjes liggen gelegen rondom een soort grachtje met verschillende bruggetjes. Dat geeft je een kleinschalig effect van Amsterdam.

Het 4 sterrenhotel met de in het oog springende gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt over prachtige kamers, een Wellness, zwembad en overal gratis wifi. Kortom, historie afgewisseld met hedendaags comfort met luxe als afwerking.
Het hotel ligt gelegen naast het NS station van Zaandam (waar je geen last hebt door de perfecte dubbele beglazing) Door de rechtstreekse treinverbinding sta je binnen 12 minuten in het centrum van Amsterdam. Een ideale locatie als je moet overnachten voor een evtueel feest in Amsterdam en/of omstreken.

 
Verder biedt deze locatie rondom het hotel de mogelijkheid om heerlijk te kunnen lunchen in verschillende lunchrooms en vele koffiebarretjes die Zaandam rijk is geven je echt een behaaglijk gevoel. Mijn eerste latte macchiato was een feit! en wat heb ik genoten van deze koffie. (Heerlijk trouwens met hazelnoten siroop) We kregen er ook gratis een goed gevulde koek bij, zelf gemaakt en overheerlijk.
  
Zowel de ontvangst als het uitchecken waren bij dit hotel goed geregeld. Erg gastvrije mensen en een heerlijk ontbijt hebben wij mogen ervaren, op alle gangen van dit hotel lag de Elle en de Vogue voor de vrouwen en voor de mannen lag er de autoweek en de Voetbal international klaar. De kamers waren heel schoon en mooi afgewerkt, gratis monstertjes en een goed gevulde minibar maakte het plaatje compleet. Wij houden zowel van knus als van luxe dus voor ons was alles al een snoepreisje.

http://www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl
Klik op de foto om naar de website van dit hotel te gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten