donderdag 2 april 2015

MFM: How to wear - All Weather Leather

Al een geruime periode zien we de leren short het straatbeeld veroveren. Wij weten wel waarom. Het is een item waar je alle kanten mee op kant gaan. De short kan elk seizoen gedragen worden. Stijl je short naar een lente, zomer, herfst of winter look. Wij geven je tips om de short te dragen in alle seizoenen, stijlen en combinaties. 

 





De koude dagen zijn er helaas nog steeds maar de zon komt gelukkig steeds iets meer door. Tijd voor een trendy nieuwe lente look. Draag de leather short met slip-ons en een oversized jas of combineer met een biker jacket en stoere chunky boots voor een wat stoerdere look.




Voor een zomerse outfit stijl je de short met een goede tanktop en veel sieraden. Een tip voor het festivalseizoen, draag de short met een tanktop en een mouwloos jasje.


Ook zien we de leren short veel terug in het uitgaansleven. Mix en match de short voor een avondje stappen. Om je hele outfit een instant sexy look te geven draag je het item met een sheer blouse, gehaakte of glitter top. Mogen er nog echte koude dagen aankomen, dan hebben we ook nog wat stijl inspiratie voor jullie. Je kunt de leather short ook heel leuk combineren met ons imitatiebond jasje en een leuke zomerse tanktop.

Klik hier om deze musthave te shoppen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten