zaterdag 11 april 2015

Dinner Theater Inspiration Point

Als je op zoek bent naar een avond uit vol gezelligheid in combinatie met lekker eten dan moet je zeker eens naar Inspiration Point in Valkenswaard. Hier moet je echt minimaal een keer in je leven zijn geweest. Samen met V.iev en twee goede vrienden bezochten wij deze fantastische dinner show. Je kunt hier 4 uur lang genieten van een waanzinnige show met enorm enthousiast personeel die de sterren van de hemel zingen. Als je wil weten wat je kunt verwachten bij Inspiration Point lees dan zeker even verder.




Vergeet alle andere dinner theater’s die er bestaan in Nederland!
Dinner Theater Inspiration Point is zonder te overdrijven hét theater wat alles kan bieden op het gebied van entertainment. Menig BN’er is hier al wel eens geweest! Inspiration Point ligt in het plaatsje Valkenswaard (NB) gelegen naast Eindhoven. Een uniek concept van entertainment, lekker eten en veel drinken, gastvrijheid, zang, dans en een hoop lol! De gerespecteerde groep personen die bij Inspiration point werken moeten onder andere een hoop uithoudingsvermogen hebben. 4 uur lang worden de gasten vermaakt en halen ze hierbij alles uit de kast. De nummers worden live gezongen en van dans tot acteerwerk is er ook niets van gelogen.


Wij zijn fan! We hebben de show 9-4-2015 mogen ervaren met zijn viertjes. V.iev is hier al een lange tijd trouwe gast en blijft terugkomen omdat de gastvrijheid zo enorm bovenaan staat. Dave, Elyse en Jan waren hier nog nooit geweest en wisten ook niet goed wat ze konden verwachten. Parkeren kan netjes voor de deur. Bij aankomst wordt je verwelkomd door 1 van de zangers van IP. Deze zal aangeven wat je tafelnummer is. De rest van de crew staat je in de grote zaal al op te wachten en knuffelt je er (evt) op los. Met vrolijke gezichten, werden we netjes naar onze tafel begeleid. Omdat ze V.iev al jaren kennen stonden er vier welkoms cocktails klaar op onze ronde tafel. Onder het genot van heerlijke kruidenboter en een stuk stokbrood ernaast proosten we al snel op een mooie avond!



Leuk om te vertellen is, is dat al het eten zelf vers gemaakt wordt en dat zie en proef je van je bord! Vooraf kregen we dan ook een stevig broccoli soepje, want je moet natuurlijk wel een goede bodem leggen voordat de avond pas echt start. Aan drinken ontbreekt je ook niets, voordat je glas al bijna leeg is vragen ze al of je nog iets (anders) wil bestellen. Daar houden wij nou van! Aandacht aan de gasten staat hoog in het vaandel bij IP. De avond werd afgetrapt met het voorstellen van iedere tafel. Hoe groot de groep ook is, dat groepsgevoel daar hecht IP veel waarde aan. Wij hadden ons die avond De Kwartettekes genoemd, toepasselijk omdat we met z’n viertjes waren. Na de voorstelronde werd het programma van de avond uitgelegd aan iedereen. Je werd per tafel gehaald door 1 van de acteurs zodat niet iedereen tegelijk bij het lopend buffet zou staan. Ja je leest het goed, lopend buffet! wederom zelfgemaakt door de kok van Inspiration Point. Er is keuze en genoeg eten voor iedereen! Ondertussen werden we al getrakteerd op de zangkwaliteiten van zangers en zangeressen. Alles wordt live gezongen, want playbacken is echt een NO GO bij IP.


4 uur lijkt erg lang voor een avondje uiteten, maar omdat Inspiration piont zo’n leuk theater is, vliegt de avond aan je voorbij! Ieder jaar wordt er weer een nieuw thema bedacht door alle mensen die er werken op het gebied van zang, dans en entertainment.  Het team van Inspiration point is een hele hechte groep, daarom bedenken ze samen hoe iedere nieuwe show eruit moet komen te zien. Van licht tot geluid en van het decor tot de kleding, alles wordt zelf gemaakt. Er gaat veel werk aan vooraf want als je zeker 5 dagen avond aan avond in het theater moet staan en daarnaast ook nog moet repeteren voor een nieuwe show, vergt dat van veel respect en uithoudingsvermogen. De show van 2015 heet Goudkoorts en is nog te zien t/m december 2015.



Welkom in Desperado Delta...
Desperado Delta. Een doorn in het oog van het wilde westen. Bolwerk voor Boeven & Bedelaars. Een thuishaven voor Hoeren, helers en mislukte helden.

Hier maakt u kennis met de plaatselijke bevolking die met moeite het hoofd boven water kan houden nu de goudmijnen zijn uitgeput en het dorp een spookstad Dreigt te worden...

Totdat twee gewiekste zakenlieden het briljante idee krijgen om dit vervallen voorstadje van Las Vegas uit het slop Te trekken.

Samen met de dorpelingen toveren de gewiekste geldwolven Desperado Delta om in een paradijs voor gelukzoekers. Maar tegen welke prijs?

'Goudkoorts: Geniet met volle Teugels' is een flitsende voorstelling van zang, dans en cabaret met veel interactie van de artiesten met het publiek. Als gast wordt u meegevoerd in een ambiance waar alles kan en mag, maar niets moet.

Een uitgebreid dinerbuffet uit eigen keuken met voor- en nagerecht alsmede een ruim assortiment aan dranken completeren een bijzonder avondje uit.

'Goudkoorts' is een bruisend feest voor iedereen! Een bedrijfsuitje, familiefeest, reünie, vrijgezellen- avond of zomaar een avondje zonder zorgen: bij Inspiration Point wordt u verwend, verrast en van begin tot eind vermaakt.

Haal de druk van uw ketel in het meest unieke theater van Nederland!



http://www.inspiration-point.nl/

Wat een top avond hebben wij hier gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Wil je meer weten over Inspiration point of wil je nadat je deze blog hebt gelezen ook een geweldige avond uit met familie of vrienden, klik dan op de foto hier boven om naar de website te gaan van Inspiration Point.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten