zondag 14 oktober 2012

Nieuw! Noir Couture mascara van Givenchy

Veel van jullie kennen natuurlijk de geuren van Givenchy die je bij bijna iedere parfumie kunt verkrijgen. Maar Givenchy heeft ook een prachtige make-up collectie die maar op enkele plaatsten in Nederland te koop is genaamd Givenchy Le make-up. Een nieuw product in hun gamma is de Noir Couture mascara. 




Bijna iedere vrouw gaat de deur niet uit zonder een beetje mascara , zelfs vrouwen die verder bijna geen make-up dragen gebruiken vaak wel een mascara. Wil je nu nog sneller volume , krul en lengte geven aan je wimpers dan heb je met dit product een 4 in 1 mascara en geeft de volgende effecten:

Volume

lengte
krul
Wimper verzorging: Givenchy’s nieuwe exclusieve formule verrijkt met het Lash Booster Expert Complex en katoen nectar verzorgt , voedt en beschermt de wimpers tegen invloeden van buitenaf.



Je ziet dat het een heel apart borsteltje is en doordat het bovenste gedeelte ook een bolletje is kun je heel gemakkelijk de onder wimpers door borstelen met de mascara. Het borsteltje is ook makkelijk om bij de binnenste ooghoeken de wimpers te raken. De formule brengt gemakkelijk aan en in een laag heb je al mooie volumineuze wimpers. De mascara komt in twee kleuren namelijk black satin en brown satin. Hij is nu al verkrijgbaar bij de Givenchy verkoop punten en kost € 29,65.


De commercial van de Noir couture starring Liv Tyler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten