dinsdag 23 oktober 2012

Lancôme Génifique Light-Pearl Oogverzorging



Lancôme breidt de genifique lijn uit met een wel heel erg speciaal serum voor de huid rond de ogen. De volledige naam van het product is een mondvol, Génifique Yeux Light-Pearl Eye-Illuminating Youth Activator. Je kunt in de naam ook al een beetje lezen wat het product doet maar ik ga jullie het haarfijn uitleggen en vertellen wat ik er na 2 weken testen van vind.


 




Lancôme belooft met deze oog serum een stralendere huid dankzij de lichtweerkaatsende deeltjes in het serum. Door de vernieuwende applicator verdwijnen vochtzakjes, donkere kringen en lijntjes  zijn minder zichtbaar/vermindert. De ogen zien er na gebruik jonger uit en in slechts 7 dagen moet er al resultaat geboekt zijn met het serum. Na 4 weken gebruiken zag 78% van de vrouwen die het serum getest hebben grote verbeteringen rond de oog contour.



Commercial Lancôme Génifique Light-Pearl 



Gebruiksaanwijzing

De vernieuwende, roestvrijstalen applicator heeft een draaicirkel van 50° graden en dat zorgt ervoor dat je de huid rond de ogen er mee kan masseren. Tevens verkoelt de applicator de huid en zorgt ervoor dat deze lekker fris aanvoelt. Je kunt het product alleen gebruiken maar ik adviseer voor de rijpere huid of eventuele andere of meerdere wensen een oog crème er over heen want het blijft tenslotte toch een serum. Breng het product ‘s ochtends en/of  ‘s avonds aan rond de ogen (niet te dicht bij de wimper rand)  en het bewegend ooglid (niet te veel op het ooglid) of eventueel onder de wenkbrauwen op een gereinigde huid. Ik hoor van meerdere gebruikers van het product dat ze niet goed weten hoe ze het serum precies moeten gebruiken dus daarom hier onder een filmpje met de aanbreng massage techniek.




Mijn Bevindingen

Ik heb het product zelf getest en ook laten testen door een vrouw met een rijpere huid. Beide waren we erg te spreken over dit vernieuwende product. Ik zag vrijwel meteen dat de huid rond de ogen ook echt ging stralen en er helderder uit zag. Het product trekt lekker snel in de huid en verdeelt ook heel fijn. De applicator is geweldig en je wilt niet meer anders na dat je deze gebruikt hebt. Vooral ’s ochtends fris je er echt van op en je ziet er meteen energiek uit door dat wallen vrijwel meteen verdwijnen. Misschien ken je het trucje met de lepel uit de koelkast wel ? hierbij leg je de koude lepel tegen de huid onder de ogen en daar door verdwijnen wallen maar dit serum verdubbelt dat effect met de applicator en het serum samen. Droogte lijntjes waren ook snel een stuk minder door dat het product goed hydrateert en de huid zag er lichtelijk strakker uit. Het enigste nadeel is dat de applicator soms erg veel product af geeft maar dat is geen reden om het product niet aan te schaffen.




Tip! Heb je haast, geen zin in make-up of ben je vermoeid en zie je dat ook aan de huid, fris jezelf dan even op met de Génifique Yeux Light-Pearl en je bent klaar om er tegen aan te gaan zonder dat iemand ziet dat je gisteravond bijvoorbeeld tot laat op stap bent geweest.


Het serum kost € 66,10 voor 20 ml en dat is 5 ml meer als de meeste oogproducten die worden verkocht in een parfumerie dus dat is ook een groot pluspunt. Het product is nu verkrijgbaar bij alle erkende Lancôme verkooppunten. Ik zou zeggen ga het eens testen bij jouw parfumerie en je zult echt goed zien en voelen wat het serum voor jou huid doet.

1 opmerking:

  1. Lancôme is echt een topmerk. Het kost wel redelijk veel, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

    BeantwoordenVerwijderen