woensdag 17 oktober 2012

L.I.L.Y. Eau de Parfum van Stella McCartney

L.I.L.Y. ligt sinds deze maand in de winkels, de nieuwe Eau de Parfum van Stella McCartney. 
Niet zomaar een parfum, maar een parfum met een verhaal erachter. L.I.L.Y. is geïnspireerd op de jeugd die Stella heeft gehad met haar ouders op het platteland in Engeland. Het koosnaampje van haar vader voor haar moeder was: Linda I Love You. Vandaar dus de naam van deze nieuwe interessante geur.








Een van de belangrijkste ingrediënten zijn toch wel de lelietjes van dalen in het hart van de parfum, oftewel Lily's of the valley. Dit verwijst ook weer terug naar de naam van het parfum. Lelietjes van dalen zijn de favoriete bloemen van Stella maar ook die van haar moeder. Deze bloem was ook te vinden in Stella's eigen bruidsboeket op haar bruiloft. Een mooie verwijzing dus die meerdere betekenissen heeft. Verder vinden we in de geur truffel en peper voor een pittig karakter in de topnoten. En in de basis mos, patchoeli en musk die het geheel wat zachter maken.










In de campagnefoto van L.I.L.Y. zien we Malgosia Bela, een 34-jarig model uit Polen. Voor haar campagne wilde Stella iemand die niet te jong was en die niet teveel make-up droeg zodat zei een natuurlijke schoonheid uitstraalde.






Eau de Parfum 30 ml     €56,03
Eau de Parfum 50 ml     €80,01
Eau de Parfum 75 ml     €99,01

Showergel, 200 ml         €36,01 
Bodylotion 200 ml         €40,00   















Ik vind het een hele fijne geur, bloemig, zacht en toch heel classy.
Het is zeker de moeite waard om even aan te ruiken als je in een parfumerie bent!


Geschreven door: Elyse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten