zondag 28 oktober 2012

Guerlain Rouge G L'Extrait

                                                                                               

Guerlain Rouge G L'extrait is een lipstick in lipgloss vorm. De zachte textuur van het product voelt lekker aan op de lippen en blijft erg goed op zijn plaats zitten. Een echte must have als je van felle kleuren houd die lang op zijn plaats blijven zitten.









Deze uitzonderlijke vloeibare, romige, ultra-gepigmenteerde en fluwelig lip kleur levert een ongelooflijk geavanceerd make-up resultaat. Draag het niet om te plagen, maar om het verlangen te wekken! De kleur wordt mat in een ogenblik en onthult haar prachtige kwaliteiten. Niet-kleverige en niet uitdrogende lipgloss. De luxueuze textuur is een wakkere droom die uren duurt voor alle vrouwen die houden van kleur. De Rouge G  is geherinterpreteerd in een slankere versie om deze vloeibare textuur te houden. Trek, klik en kijk naar de dubbele spiegel die sierlijk opent. Vervolgens pakt u gewoon de dop en gaat u de kleur toepassen. Elegant en makkelijk in gebruik.




Ik heb het product voor jullie getest en ben er zeer tevreden over. Hij droogt inderdaad de lippen niet uit maar heb je extreem droge lippen dan zou ik eerst even een lippenbalsem aanbrengen en deze laten inwerken voor gebruik van het product. Ook raad ik ondanks de langhoudbaarheid van het product toch een lippenpotlood aan onder de Rouge G L'extrait zodat je er zeker van bent dat hij heel de dag mooi blijft.









De Rouge G L'extrait is nu verkrijgbaar bij alle erkende verkoop punten van Guerlain make-up in zes mooie gepigmenteerde kleuren. 



van links naar rechts M06 Avarice, M25 Colere, M27 Luxure, M41 Envie, M65 Paresse, M69 Orgueil, M71 Gourmandise




Wat vinden jullie van de Rouge G L'extrait ? Gebruik jij meestal een lipgloss of liever een lipstick en welke is dan jou favoriet ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten