donderdag 29 november 2012

Opening Make-up Studio Eindhoven

Donderdag 22 november was het zover, de officiële opening van Make-up Studio Eindhoven. Een week eerder opende deze prachtige winkel de deuren al voor het grote publiek maar de officiële opening voor pers, vrienden en familie was 22 november. De opening werd bijgewoond door Victoria Koblenko en make-up artist Mart Reker. Vanaf het moment dat ik wist dat deze winkel in Eindhoven kwam was ik meteen enthousiast omdat ik het merk al gebruik sinds mijn visagie opleiding. Make-up Studio Eindhoven is het vierde filiaal in ons land van het Nederlandse cosmeticabedrijf.


Victoria Koblenko samen met eigenaars Anouk & Martin de Groot.


Tijdens de opening werden we ontvangen in een feestelijk versierd gedeelte van de Heuvel Galerie in Eindhoven. Er stonden lekkere hapjes op tafel en we kregen een heerlijk glaasje prosecco. Hair & make-up artist Mart Reker begon ondertussen alvast met het aanbrengen van een fantasy make-up bij een model die gestationeerd was op een podium. Victoria Koblenko opende de opening met een toespraak over make-up studio en vertelde ons o.a. dat zei make-up studio 10 jaar geleden heeft ontdekt doordat er make-up studio werd gebruikt achter de schermen bij de visagie van GTST. Anouk de Groot is de eigenaresse van Make-up studio Eindhoven samen me haar man Martin de Groot. Anouk vertelde ons dat zei een tijdje geleden kennis heeft gemaakt met de producten van make-up studio, ze was er helemaal weg van maar je kon het nergens in de omgeving van Eindhoven krijgen. Ze is samen met haar man afgereisd naar Amstelveen waar zich ook een make-up studio brand store bevind en daar was ze verkocht en zei tegen haar man; dit moeten we naar Eindhoven brengen!”, aldus Anouk. Vanaf dat moment is het snel gegaan, Anouk heeft contact opgenomen met Make-up studio en samen kwamen zei tot de beslissing om dit prachtige winkelconcept naar Eindhoven te brengen. Anouk stelde netjes haar team van 7 professioneele visagisten voor en toen kon de winkel officieel geopend worden door middel van het doorknippen van een lint.



Anouk & Martin de Groot en Victoria Koblenko samen met het team van Make-up Studio Eindhoven.

Na het door knippen van het lint mochten we gaan rondsnuffelen in deze heerlijke snoepwinkel. Het was even passen en meten omdat iedereen natuurlijk naar binnen wilde om te gaan kijken. De winkel ziet er prachtig uit en heeft alles wat je nodig hebt op make-up gebied maar ook meer want make-up studio heeft ook zijn eigen huidverzorgings lijn , heerlijke body verzorging en prachtige nagellakjes. De penselen van het merk zijn echt geweldig en ik heb zelf een complete set die ik gebruik wanneer ik een make-up aanbreng. Ook standaard in mijn visagie koffer zijn de losse pigmenten, de jewel effects en een aantal van de prachtige nepwimpers van make-up studio. Ook heb ik van mijn visagie opleiding nog drie mooie paletten namelijk een lipgloss pallet, een oogschaduw pallet en een blush pallet. Deze zijn allemaal erg fijn in gebruik.



Victoria kreeg tussendoor een touche-up van Mart Reker.



Wat een erg leuke extra toevoeging is, is dat je in de winkel scancodes vind bij bepaalde producten die je met je mobiel kunt scannen zodat je een filmpje kunt bekijken met handige aanbreng tips.





  Bekijk hier onder wat foto's van de winkel zodat je een idee krijgt van hoe de winkel er uit ziet.







Je kunt in de winkel zelf make-up palleten samenstellen van make-up studio en als je er even niet uitkomt laat je jezelf gewoon opmaken door een van de medewerkers. Ook voor je avond of bruids make-up kun je een afspraak maken bij make-up studio zodat je er tip top uitziet op je speciale dag. Make-Up Studio heeft een mega assortiment van meer dan 200 kleuren oogschaduw, meer dan 130 kleuren nagellak, 140 verschillende lipkleuren, 40 blushkleuren en gewoon meer dan 100 kleuren foundation. Dus er zit vast iets voor jou tussen, de keuze is in ieder geval ruim genoeg. Wat ook erg leuk is zijn de prijzen van de producten want make-up studio heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.






Na het bekijken van de winkel ging ik samen met mijn mede blogger Elyse kijken naar Mart Reker die ondertussen al een stuk verder was met het aanbrengen van een fantasy make-up. Erg gaaf om zo'n bekende visagist aan het werk te zien in real life. Toen gingen we weer terug de winkel in omdat er nog zoveel te  bekijken was maar we gaan binnenkort terug om te shoppen want het was erg druk en op een andere dag kunnen we lekker op ons gemak alle producten bekijken. Natuurlijk kon ik het niet laten om Victoria te vragen of zei met ons op de foto wilde en het was erg leuk om haar in het echt te ontmoeten.








Ik wil Anouk de Groot graag bedanken voor deze leuke avond en omdat zei dit geweldige merk naar Eindhoven heeft gebracht. Als je een keer in Eindhoven bent ga dan gewoon even kijken naar deze fantastische winkel of bezoek een ander filiaal in Den haag, Amsterdam, Amersfoort of Amstelveen. Kijk op www.make-upstudio.nl voor meer informatie, trends en nieuwe producten. Ook vind je op de website een catalogus met het complete assortiment van Make-up Studio.

2 opmerkingen:

  1. Geweldig artikel, ik heb je blog ontdekt via de facebook pagina van Make-up Studio. Je schrijfstijl leest heerlijk weg!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je lieve compliment ! x

    BeantwoordenVerwijderen