maandag 3 december 2012

BABOR eye shadows & nail colours


BABOR brengt nieuwe kleuren nagellak en oogschaduw met een gevarieerd kleuren aanbod. De collectie bevat pasteltinten maar ook mooie diepe tinten zoals knallend rood. BABOR staat er om bekend om make-up samen met verzorging te versmelten in een product en dat geld ook voor de formules van deze nieuwe oogschaduws en lakjes.




BABOR SUPER SOFT EYE SHADOWS

Fonkelend als diamanten en matte koelte – de nieuwe BABOR SUPER SOFT EYE SHADOWS in fashionable kleuren zijn telkens als duo samengesteld: een matte en een glanzende variant. „We willen vrouwen nog meer mogelijkheden bieden om hun schoonheid vorm te geven. De nieuwe oogschaduwduo’s van de FACE DESIGN COLLECTION zijn fonkelende accenten op een mat opgemaakt ooglid. Ze zijn echte highlighters“, verklaart directeur make-up van BABOR Peter Schmidinger. De nieuwe receptuur zorgt voor een krachtige kleurafgifte, voelt prettig aan en blijft urenlang zitten. De zijdeachtige oogschaduw werkt verzorgend met plantaardige oliën, bijenwas en tarwezetmeel. Verkrijgbaar in de kleuren:

01 ecru, 02 soft rose, 04 heaven, 06 soft violet, 07 plum, 08 shiny taupe, 10 nude, 11 mad clay, 14 shiny terracotta, 16 dark blue, 17 beige, 18 silk rose, 19 jungle 20 dark grey, 21 mineral brown.

Prijs: €17,-




BABOR ULTRA PERFORMANCE NAIL COLOUR

Schoenen, tas, ceintuur – alles afgestemd in suikerzoete tinten. Een zachte nagellak daarbij? Geen probleem m. Een eenvoudig zwarte outfit met een knallende kleur lak accentueren – ook geen probleem. De nieuwe kleuren van de nagellakcollectie van BABOR variëren van pasteltinten tot schitterende highlights. De collectie bevat lakken voor elke gelegenheid – beschaafde, natuurlijke lakken voor dagelijks gebruik en glanzende, glitter kleuren voor een meer uitgesproken look. Zonder tolueen en formaldehyde is de lak beter voor de nagels. Dankzij een hightech formule verenigt de ULTRA PERFORMANCE NAIL COLOUR een schitterende glans, snelle droogtijd en lange houdbaarheid in een gemakkelijk te gebruiken product. Met het brede kwastje kan de nagel in één keer streepvrij worden gelakt.




Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

01 off white; 02 porcelain, 06 burgundy, 07 rouge noir, 09 baccarat, 21 fruity pink, 25 dark margenta, 26 magnolia, 27 man-eater, 28 challenge, 29 silk, 30 sweet melon, 31 terra pink, 32 hot choco.

Prijs: €11,- ( 6 ml )


Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie van de oogschaduw duo's en of de lakjes fijn lakken dus wie weet dat ik ze nog ooit ga testen in een review voor jullie. De verpakking is in ieder geval leuk en dat geld ook voor de prijs. Hebben jullie al ooit eerder iets van BABOR make-up gebruikt ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten