donderdag 13 december 2012

Valentina Acqua Floreale.


Valentio is bezig met een opmars in de parfumerie wereld en komt binnenkort met alweer hun 3e nieuwe geur in de Valentina saga. Valentina Acqua Floreale is de nieuwe versie van het parfum Valentina uit 2011 van het modehuis Valentino. Eerder dit jaar konden we al genieten van de Valentina Assoluto maar het verhaal van Valentina gaat verder. Valentina Acqua Floreale zal in januari 2013 op de markt worden gelanceerd. De nieuwe geur werd geïnspireerd door de natuur, bloementuinen, zorgeloze gevoelens en sensualiteit. 




Deze nieuwe Eau de Toilette bevat een bloemen-compositie die werd gecreëerd door de parfumeur Olivier Cresp. In de opening van de geur ruik je bergamot en het fris fruitige oranjebloesem die samen gaan met het hart van neroli en verschillende bloemen zoals mimosa, tuberoos en jasmijn. De basis heeft een oriëntaals karakter, met o.a. de warme geur van amber en een vleugje patchouli.  

De karakteristieke ronde flacon die velen inmiddels al herkennen als flacon van Valentiono is versierd met een witte bloem en enkele blaadjes. Top-model Freja Beha Erichsen is het gezicht van de reclamecampagne voor deze geur. Acqua Floreale zal volgend jaar verkrijgbaar zijn in een 50 en 80 ml Eau de Toilette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten