maandag 22 april 2013

Guerlain Gloss d'Enfer + La Laque couleur

Guerlain komt met twee totaal nieuwe producten die deel uit gaan maken van het vaste assortiment. De Gloss d'Enfer zal verschijnen in 20 prachtige kleuren en deze zijn ingedeeld in de kleuren beige, rood, oranje en roze. Ook komt het merk met een nieuwe collectie nagellakjes in schitterende kleuren met typische Guerlain namen zoals La Petite Robe Noire en Lingerie. Ook voegen ze meteen een basecoat en gel top coat toe aan de collectie zodat je als Guerlain fan meteen alles bij de hand hebt voor prachtige nagels. 




Gloss d'Enfer  28,76

De nieuwe Gloss d'Enfer lipgloss heeft een extreme glans gecombineerd met een intens gepigmenteerde kleur en voelt niet plakkerig aan op de lippen. Olie ingrediënten zorgen voor hydratatie en zijdezachte lippen. Erg fijn is ook de speciale verpakking die ervoor zorgt dat je nooit teveel lipgloss op je applicator hebt.

400 Gold tchlack, 401 Praline blop, 402 Browny clap & 403 Brun Buzz

420 Rouge shebam, 421 Red pow, 440 Coral wizz & 441 Tangerine vlam

468 Candy strip, 469 Fuchsia ding, 470 Magenta waouh & 471 Prune zip

464 Guimauve vlop, 465 Bubble gum, 466 Dragée bomp & 467 Cherry swing

La Laque couleur  23,64

Deze met hechtende harsen samengestelde nagellak laat zich gemakkelijk aanbrengen. Het vormt een soepel, elastisch laagje dat zich op de nagel hecht. Een hars, ook gebruikt bij drukinkten, zorgt ervoor voor een optimalisatie van het perfect onveranderd blijven van de kleur. Iedere formule wordt geleverd met een innoverend en gemakkelijk penseeltje. De glazen houder met zwarte dop past perfect bij het design van de Cils d’Enfer mascara en Gloss d’Enfer. De nagellak is uitgebracht in 10 essentiële kleuren in harmonie met de iconische tinten van de lipsticks van Guerlain.



L'Heure Bleue & Vega

Champs-Élysées & Rouge d'Enfer

Nahema & À la Parisienne

64 Gemma & 463 La petit robe noire

00 Lingerie & 260 Jardins de Bagatelle
La base protectrice & Le top coat gel  23,64


Nu kun je bij Guerlain niet alleen terecht voor de prachtige make-up, heerlijke parfums en de luxe huidverzorging maar ook de nagels kun je nu in een Guerlain jasje steken. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze producten ? vanaf begin mei liggen de nieuwe producten bij alle Guerlain verkooppunten klaar om door jullie getest te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten