zaterdag 27 april 2013

Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE

De volgende modestop van CATRICE: het zomerfestivalseizoen. Legendarische muziekfestivals als Coachella in Californië zijn populaire ontmoetingsplekken. Modellen, acteurs en it-girls maken deel uit van de creatieve festivalscene. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks. 




  

EYE  SHADOW PALETTE € 4,99

Met deze line-up wordt zeker de toon gezet. Denim, flamingo en groen hebben een bijzonder batik effect waarmee je zowel subtiele als spectaculaire make-up looks creëert. De zachte texturen hebben zowel matte als shimmer-effecten. De praktische duo-applicator garandeert een perfecte, professionele look.

  • C01 Haunting Melody


SHEER LIP COLOUR € 3,99

Sheer Lip Colour heeft een hoog gepigmenteerde, transparante geltextuur die zorgt voor rijke maar subtiele resultaten. Deze prachtige lipkleuren voelen licht aan op de lippen en geven ze een verzorgde, glossy look.
v.l.n.r. C01 The Salmon Dance, C02 Wheels On Fire & C03 Nude & Rude

HYDRATING BRONZING POWDER € 4,59

Hydrating Bronzing Powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint. Verfris je festival glow met deze absolute zomerse must-have.
Hydrating Bronzing Powder

SATIN BLUSH € 3,99

De Satin Blush zorgt voor een mooie blos op de wangen. De lichte textuur is gemakkelijk aan te brengen en met de vingertoppen uit te werken totdat het versmelt met de huid. Met de heldere flamingoroze blush breng je een subtiel blosje aan. En gebruik je meer laagjes, dan wordt je blush steeds krachtiger. Zo snel en gemakkelijk kan een beauty make-over gaan.
C01 Light My Fire

ULTIMATE NAIL LACQUER € 2,99

Meet & Greet. Ultiem langhoudende texturen, ultieme dekking, ultiem heldere kleuren – Ultimate Nail Lacquers hebben trendy kleuren om elk festival te rocken. Denim blauw, mintgroen, nude, zalm of flamingo – deze nagellaken stelen de show. 
  • v.l.n.r. C01 Blue Highway, C02 Green Days, C03 The Salmon Dance, C04 Wheels On Fire, C05 Nude & Rude


PASSPORT COVER € 4,99

Goede reis! Hip Trip heeft een beschermend paspoorthoesje voor de festival jet-setter – en alle andere reizigers – die graag hun paspoort in een accessoire omtoveren. En door de felle kleur raakt het niet snel kwijt!



  • Vanaf half mei t/m eind juni 2013 komt CATRICE met de Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl. Vier de zomer in prachtige blauwtinten met een denim look, helder flamingoroze, vervaagd groen en subtiele nudes. Rock on!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten