dinsdag 23 april 2013

KOH DUTCH! LIMITED EDITION

Koninginnedag 2013 belooft nu al een hoogtepunt te worden uit de 200-jarige geschiedenis van ons koningshuis. Op 30 april geeft Koningin Beatrix het stokje door aan de nieuwe generatie: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Als groot bewonderaar van ‘onze’ Beatrix, grijpt KOH deze historische mijlpaal aan met de speciale lancering van de nu al iconische Limited Edition KOH DUTCH




KOH DUTCH! is een eerbetoon aan de altijd waardige Koningin Beatrix en tegelijk een stijlvol modestatement die past bij de elegante en temperamentvolle prinses Máxima. De Limited Edition start met het eveneens flamboyante, maar uiterst elegante KOH RED! Hiermee maak je ware een rode loper indruk! Perfect voor stijlvolle dames, die wel van luxe en status houden. Houd jij het liever sereen, licht en open, dan kies je voor KOH CRYSTAL! Deze schitterende witte lak is voorzien van een rijke glans en haalt het beste uit je nagels naar boven: shine like a queen! Meer in voor een royal look and feel, voorzien van een licht edgy randje? Dan is KOH MIDNIGHT BLUE! je kleur: onweerstaanbaar blauw met metallic glans. Op het lijf geschreven voor krachtige vrouwen: Beatrix meets Máxima. Het diepe, volle oranje van KOH DUTCH! brengt je tot slot meteen in een ultieme Koninginnedag stemming. Of je nu geniet van een oranje tompouce, het geluk hebt om de historische troonoverdracht ‘live’ te ervaren of er met familie en vrienden een gezellige dag van maakt. Ga op Koninginnedag 2013 dus voor KOH DUTCH!

KOH DUTCH! is verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. Voor de lakjes betaal € 14,95 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten