woensdag 17 oktober 2012

Guerlain Liu kerst collectie 2012

De nieuwe kerst look ''Liu'' van Guerlain is echt in een woord beeldschoon. Ik heb hem al mogen zien en uitproberen en ik was erg onder de indruk. Er zit ook een heel verhaal achter de naam van de kerst look die ik jullie natuurlijk ook ga vertellen. Kijk mee naar deze collectie die ook net als de andere kerst looks in november verkrijgbaar is bij de Guerlain verkooppunten.








< Liu is ook de naam van de in 1929 gelanceerde geur van Guerlain en het verhaal achter de naam Liu is best wel heavy. Liu is afkomstig uit Puccini's opera Turandot en ze speelde daarin de rol van een jonge slaaf die zelfmoord pleegde omdat zei niet wou zeggen wie haar meester was. Waarom ?  Liu was stapel verliefd op haar meester. De naam was toen der tijd gekozen voor de geur omdat deze de kracht van toewijding belichaamt.



 Météorites wulong EUR 132,35





 Het eerste wat jullie denken is natuurlijk waarom is deze zo prijzig. Dat komt omdat het doosje gemaakt is van een speciale soort metaal. Je voelt ook heel erg goed aan het gewicht van het doosje dat het gemaakt is van een goede kwaliteit materiaal. Wulong betekent trouwens ''zwarte draak'' en staat voor het speciale metaal. De poeder kun je op het gezicht aanbrengen en het egaliseert en verheldert de huidskleur.



 Liu Perfumed shimmer powder face, body and hair   73,76




Dit is toch wel het ster product van deze collectie. Het is een zo licht als lucht poeder met vooral gouden glitters ,  maar ook zilver en violet zie je terug in de poeder als je deze goed kijkt. Je kunt hem aanbrengen door in het lucht bolletje te knijpen en zo de poeder verspreiden over de huid of in de haren. De poeder is heel licht geparfumeerd met het parfum Liu waar ik je al eerder over verteld heb. De flacon verwijst ook naar de parfum Liu maar dat was je waarschijnlijk al opgevallen.



 Liu Eye and lip caligraphy palette  68,70





Dit pallete is geïnspireerd  op de kunst van  kaligrafie en Aziatische schoonheids rituelen. Je hebt met dit product meteen alles bij de hand voor een mooie ooglook. In het pallete vind je 2 mooie dramatische rode lip tinten , 3 iriserende goud kleurige oogschaduws en een zwarte matte eyeliner die je zowel nat als droog kunt gebruiken. 




Écrin 4 couleurs 500 Les ombres turandot  51,53


Bevat 2 iriserende oogschaduws en 2 matte oogschaduws voor een elegante glamour look tijdens de aankomende feest dagen.




Météorites perles du dragon  48,49


Ook dit product is ergens naar vernoemd , namenlijk het jaar van de draak. De draak is een symbool van de keizer waarvan de primaire bron van macht verhuld was in een parel. De parels zorgen voor een frisse, gezonde en egalere huidskleur met een sparkle voor tijdens de feestdagen.





 Shine automatique in 2 kleuren  33,34  - 700 Altoum en 760 Lou-ling


Altoum is en goud kleurige lipstick die je kunt gebruiken op de blote lippen maar ook over een andere lipstick heen kunt dragen. Op de visual zie je ook dat deze lipstick mooi in het midden van de lippen deppend aan is gebracht voor een speciale look. De Lou-ling is een prachtige pruim tint met gouden accenten.




 Nail lacquers   23,24  -  03 Altoum en 04 Lou-Ling


Deze twee lakjes dragen dezelfde naam als de lipsticks en de kleuren sluiten daar ook bij aan.


Echt een prachtige collectie met achter ieder product ook een mooi of interessant verhaal. Guerlain heeft zo bij de meeste producten wel een verhaal achter de naam  van het product. Vind je het interessant om te weten waar namen van producten vandaan komen ? en welke product uit deze collectie zou jij wel willen krijgen onder de kerstboom dit jaar ?


1 opmerking:

  1. Guerlain is wel één van mijn lievelingsmerken als het om make-up gaat. Ook één van de geuren van dit merk, Samsara, behoort tot mijn vaste geurpalet. Onder de kerstboom zou ik wel Liu Eye and lip caligraphy palette, willen vinden....Nou nog de of een kerstman zien te verleiden om dit voor mij aan te schaffen....

    BeantwoordenVerwijderen