dinsdag 23 oktober 2012

Contes de noël Givenchy kerst 2012 + swatches

Contes de noël is de prachtige nieuwe kerst look van Givenchy waarin niet een maar meerdere must-have producten aanwezig zijn. Contes de noël betekent letterlijk vertaalt de verhalen van kerstmis. Ik ben zelf altijd erg enthousiast over Givenchy make up omdat Givenchy echt unieke producten heeft die je niet bij andere merken vind. De look is echt geweldig en ik heb alle producten ook al gezien en uitgeprobeerd. Ik laat jullie ook elk product op de huid zien d.m.v. foto's zodat je de kleuren goed kan zien.








Le prisme enchanté  65,50
Een multifunctionele must have gezichtspoeder in een speciale luxe verpakking. Je kunt het poeder gebruiken als blush (de 2 donkerde tinten), highlighter (de 2 lichte kleuren) en ook als poeder over het hele gezicht voor een mooie glow over de huid.




L'Argent céleste  60,50
Een prachtige poeder met zilver kleurige glitters die je op de huid en in de haren aan kan brengen. Ook is deze erg mooi om deppend over een oogschaduw te gebruiken en deze tint is ook mooi als highlighter. Als je wilt dat de poeder lang blijft zitten en niet op de kleding komt gebruik hem dan over een goed gehydrateerde huid zodat hij als het ware blijft plakken. De poeder is ook licht geparfumeerd met een lekker geur.


























L'Or céleste  60,50
Als je de spray hiervoor in het goud wil dan heb je geluk want die is er ook. Hiervoor gelden natuurlijk dezelfde eigenschappen en gebruikswijze als de zilveren versie.





















prachtig toch ?


Rouge interdit nr. 58 Enchanted beige  28,98





Rouge Interdit shine nr. 30 Pinkish beige  28,98




van boven naar onder: Rouge interdit nr. 58 Enchanted beige, Rouge Interdit shine nr. 30 Pinkish beige, Le prisme enchanté. Natuurlijk zie je de kleur en glow van de gezichtspoeder het beste verspreid over de huid maar zo zie je dat het een mooie lichte roze tint is.


Gelée d'interdit nr. 10 Enchanted silver  26,44
Hij ziet er heel extreem uit maar het is een transparante gloss met veel glitter deeltjes die je zowel op de blote lippen als over een lipstick heen kan gebruiken.








Vernis please! nr. 182 Enchanted mat gray € 17,29
Deze is echt geweldig omdat als je hem zo in het flesje ziet je denkt dat het een standaard glitter nagelakje is met een mooie glans maar hij droogt al snel mat op en dat is gewoon heel erg mooi bij deze kleur. Natuurlijk zie je de laatste tijd veel matte nagellakjes en matte topcoats maar deze kleur is echt een must-have.





Sorry dat deze foto niet helemaal duidelijk is (ik had namelijk een beetje haast) Je ziet wel goed de matte finish van de nagellak.



De collectie bevat niet alleen limited editions maar ook een aantal bestaande producten: 



Mister Smooth primer  € 35,08 - primer  (zie artikel waarom zou je een primer gebruiken ?)

http://beautyblogbydave.blogspot.nl/2012/10/waarom-zou-je-een-primer-gebruiken.html

Eclat Matissime foundation  € 46,26 - een goede matterende foundation verkrijgbaar in 6 tinten.

Le prisme yeux quatuor nr. 75 Blue collection  € 49,32 - 4 prachtige oogschaduws in blauw tinten die erg mooi gepigmenteerd zijn en een mooie shiny finish geven.





Noir couture mascara   € 30,50 - nieuwe mascara van Givenchy waarover ik eerder ook een artikel over heb geschreven. Verkrijgbaar in de kleuren black satin en brown satin.

http://beautyblogbydave.blogspot.nl/2012/10/nieuw-noir-couture-mascara-van-givenchy.html


En worden jullie hier ook net zo blij van als ik ? De collectie is nu al verkrijgbaar bij alle Givenchy Le make-up verkooppunten en dat zijn er in Nederland volgens mij maar een stuk of 16 dus je hebt met deze producten ook iets wat niet iedereen heeft. Ik ben benieuwt wat jullie er van vinden dus laat me weten welke producten uit deze collectie jullie ook zo blij zouden maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten