dinsdag 7 april 2015

ZININ Italiaans ijs & chocolade

Heerlijk Lente weer! Tijd voor een lekker ijsje!
Na een aantal bezoekjes te hebben afgelegd aan deze leuke zaak in winkel centrum Woensel (Eindhoven) werd het tijd om jullie ook iets hierover te vertellen. ZININ is een ijssallon maar dan in de bredere vorm. ZININ verzorgd niet alleen de heerlijkste smaken op ijs gebied maar ook Bubble tea, aparte bonbons en verschillende smaken koffie en thee.







Italiaans ijs - De verschillende smaken ijs die te verkrijgen zijn bij ZININ lopen uit één van: Mango, Aardbei, Malaga, Banaan en Citroen. De andere speciale smaken zijn: Snickers, Kinder Bueno, Oreo, Smurfenijs en Cheesecake. Ook verkopen ze er nu ook Swirl's die je zelf kan samen stellen, erg lekker als je een keer iets anders wil proberen in je ijs. Wij kozen deze keer voor de ijssmaken: Mango, Cheesecake, Oreo, Meloen & Snickers.





Koffie & Thee - Bij ZININ kun je ook heerlijk genieten van diverse vers gezette Italiaanse koffiespecialiteiten van Cook en Boon, waaronder: Espresso, Cappuccino en Late Machiatto. Tevens is het mogelijk om een lekker likeurtje hierbij te nuttigen. Thee mag bij ZININ natuurlijk ook niet ontbreken. Prikkel al je smaakpapillen en proef de heerlijke, oprechte smaken van Revolution Tea.




Bubble Tea -
Op een lekkere lente/zomerse dag kun je ook genieten van een goed gevulde beker met bubble tea. Dit is een drankje van zoete ijsgekoelde thee (black of green tea), melk, vruchtensiroop en Fruitparels. Op de bodem ligt een laagje met fruitparels. Dit zijn zachte balletjes die als ze worden open gebeten een heerlijk fruitsmaak afgeven. Er bestaan inmiddels vele verschillende smaken van dit trendy drankje. Bubble tea wordt geserveerd in een doorzichtige, afsluitbare plastic bekers, zodat het ook makkelijk is om mee te nemen. 




Bonbons/Chocolade - Ook vind je bij ZININ een heerlijke chocolaterie afdeling met vers gemaakte producten. Je kunt hier originele cadeaus vinden maar als je zelf een keer wil zondigen ook heerlijke verrassende bonbons zoals de nieuwe bonbon van de maand; bramen met groene thee. Iedere maand is er een nieuwe originele bonbon om te proeven. Op feestdagen wordt je verrast met een presentje, zo ook met de paasdagen kregen wij een leuk zakje met paaseitjes mee naar huis. 

High tea - Het is ook een mogelijkheid om een High tea te houden bij ZININ. 2 uur genieten en bijkletsen onder het genot van heerlijke donuts, verse muffins, hartige wraps, ambachtelijke chocolade, sandwiches, cake, ijs, fruit en onbeperkt koffie & thee. Voor €19,95 per persoon ben je voorzien van al dit lekkers! Reserveren is wel verplicht, minimaal 1 dag van tevoren. 

http://zinin-ijsenchocolade.nl/
Klik op de link om naar de website van ZININ te gaan

Met vriendelijk personeel en een leuke entourage van de zaak is het een feestje om hier je lekkernijen te bestellen. Voor leuke presentjes aan dierbaren is er keuze genoeg op het gebied van chocolade. Dus ben je een keer in de buurt van Winkel Centrum Woensel in Eindhoven neem dan vooral een bezoekje aan deze leuke zaak.

2 opmerkingen:

  1. Dat wordt een keertje naar Eindhoven gaan, wat een lekkernijen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen! je krijgt er geen spijt van of misschien toch wel van de calorieën.. haha.

      Verwijderen