vrijdag 3 april 2015

Lush moederdag 2015

Als je op Moederdag wel eens wat anders wilt geven dan een bosje bloemen of een doosje bonbons, dan vind je bij Lush vast wat je zoekt. Iets origineels dat verzorgt en verwent. Want zeg nou zelf, je kunt je moeder nooit genoeg in de watten leggen, toch? 

 


NIEUW! Love You Mum zeep(vegan) 
 € 6,75 /per 100g
Zeg het met bloemen Of met deze elegante bloemenzeep vol mimosa, jasmijn en zwarte bessen. Heerlijk oppeppend en verfrissend. Hier bloei je gegarandeerd van op!


NIEUW! Rose Bombshell bath bomb (vegan) € 5,25 p.s.

Deze mooie bombshell is zacht, romig en zit barstensvol rozenblaadjes. Rozenhout, neroli en Turkse rozenolie maken het bloemencorso compleet.Het badwater? Dat kleurt prachtig roze.




NIEUW! Yummy Mummy showergel (Vegan) €7,95 / 100g €15,95 / 250g €26,95 / 500g

Pretty in pastels: deze lila showergel met zeewier-extract maakt je huid zijdezacht. Voor extra glamour voegden we zilveren glans toe. Perfect in combinatie met Yummy Mummy body conditioner!


  
NIEUW! Bubblegrub bubbleroon (vegan)
€ 4,75 /per stuk

Na het badderen fladder je weer door het leven, want dit rupsje omarmt je met glitters en romige bubbels. De leukerd zit vol zachte sheaboter, kruidig sandelhout en aardse vetiver olie. Dat wordt cocoonen in je badkamer!




NIEUW! Mother Superior bubble bar (Vegan) € 5,75 /per stuk

Zoek jij het ultieme cadeau voor iemand die niet vies is van wat rust, reinheid en regelmaat? Mother Superior brengt precies de juiste dosis frissigheid en voorziet je bad van lenteachtige bubbels met kersenbloesem. Verkruimel haar onder de kraan en geniet van al het schuim.




NIEUW! Ultraviolet bubble bar (vegan) € 6,95 /per stuk
Duik in een paars bad met de geuren van viooltjes, ylang ylang en jasmijn. Ontspan en geef je over aan een heerlijk badmoment.




Secret Garden bath bomb (vegan)
€ 4,45 /per stuk

Deze bath bomb is indrukwekkender dan je verwacht. Vooral het enorme uithoudingsvermogen (Secret Garden blijft lekker lang doorrollen!) en de prachtige smaragdgroene tint verrassen je. En vergeet de bloemblaadjes niet! Die drijven in het water terwijl je de rozen, zoete wilde sinaasappel en rozehoutolie ruikt.

Rose bubble bar(vegan) € 4,75 /per stuk

Mooi van buiten en van binnen. Turkse roos absolue brengt rust en cacaoboter zorgt voor een zachte huid. Misschien wel de meest charmante bubble bar van ‘t moment.


NIEUW! Yummy Mummy bodyconditioner (vegan) € 31,95 / 250g (one size)
We vertrouwen op de bekendste moeder van allemaal: Moeder Natuur. Ze brengt ons onder andere vers aardbeiensap met zachte boters voor een verzorgde en perfect geurende huid. En daar we blij mee!



Mum - cadeauset € 42,95

Is je moeder een zoetekauw? Verwen haar dan met dit pakket vol zoetigheid. Het pakket zelf houden kan ook (we vertellen het niet verder).
Inhoud: Honey I Washed The Kids zeep, The Comforter bubble bar, Vanilla Deelite bodylotion, Blackberry bath bomb, Yummy
Mummy bodyc onditioner en Yummy Mummy showergel.


Flowers For Mum - cadeauset € 59,95

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en badderen wordt nog leuker met deze speciale geuren voor jou. Een boeket vol luxe badproducten, verpakt in een grote bloemensjaal. Als kersje op de taart kun je het label gebruiken om de tuin te vullen met prachtige bloemen.
Inhoud: Twilight bath bomb, Ceridwen's Cauldron bath melt,
Dream Cream bodylotion, Therapy massage bar, Lemony Flutter
nagelriemboter , Buffy body scrub, Sultana of Soap, Bubblegrub bubbleroon, It's Raining Men showergel.


Mother’s Day Tin - cadeauset € 32,95

Dol op badderen? Dan is deze berg prachtige bath bombs en bubble bars een goede keus. Ze zijn allemaal even bijzonder. Met welke duik jij als eerste het eh… bad in?
Inhoud: Ultraviol et bubble bar, Sakura bath bomb, Rose
bubble bar, Secret Garden bath bomb en Rose Bombshell bath bomb.



Love You, Mum - cadeauset € 21,95

Gooi die (tuin)handschoenen maar in de ring – het is tijd om je te laten opfleuren door dit allround verwenpakket. Je huid verzorgen is fantastisch dankzij deze bloemige opfrissers.
Inhoud: Helping Hands handcrème, Love You Mum zeep en
Secret Garden bath bomb.

Deze moedervriendelijke limited edition collectie is verkrijgbaar via www.lush.nl en in elke Nederlandse en Vlaamse Lush-winkel vanaf 2 april 2015. (Met uitzondering van Ultraviolet en Bubble Grub, deze worden verkocht vanaf 10 maart 2015).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten