woensdag 1 april 2015

Givenchy Jardin Precieux edt

Givenchy Jardin Precieux is de nieuwe parfum van mijn persoonlijk favoriete franse huis Givenchy.  De geur werd geïnspireerd door prachtige franse tuinen vol met geurige bloemen en Marie-Antoinette thee. Helaas is deze geur maar in beperkte oplage uitgebracht en exclusief verkrijgbaar op vliegvelden. Dus als je aankomende tijd nog gaat vliegen zou ik zeker even een kijkje nemen op de parfumerie afdeling voordat je naar jou bestemming vliegt want deze bijzondere geur is er zolang de voorraad strekt.



De zachte, bloemig-fruitige compositie begint met het sappige akkoord van peer dat leid tot het bloemenhart van roos, jasmijn, Marie-Antoinette thee en perzik. De geur eindigt met een basis van houtachtige noten en muskus.
Het gezicht van de reclamecampagne is het poolse model Daga Ziober, die werd gefotografeerd door Ruven Afanador. Jardin Precieux zal alleen verkrijgbaar zijn in 50 ml Eau de Toilette.

Vind jij het ook altijd extra interessant als een product limited verkrijgbaar is zodat het toch net iets specialer is of maakt dat voor jou niet uit ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten