zondag 4 november 2012

Guerlain La Petite Robe Noir L’Extrait


Guerlain voegt weer een andere geur toe aan hun collectie. La Petite Robe Noir L'extrait zal worden gelanceerd in November dit jaar. De eerste editie van La Petite Robe Noire werd geïntroduceerd als een exclusieve limited edition in 2009 maar de versie die we nu in de winkels zien werd dit jaar wereldwijd gelanceerd. De nieuwe, meer intense versie La Petite Robe Noire L'Extrait komt in een verfijnde flacon met een roze lint. De geur werd gecreëerd door de parfumeur Thierry Wasser.





La Petite Robe Noir L'Etrait opent met zwarte thee, patchoeli en zwarte kersen. De geur ontwikkeld zich verder en dan ruik je iris, vanille en tonkabonen. Wat deze versie anders maakt dan de orginele La Petite Robe Noir is dat deze geur intenser, duisterder en meer sensueel is. Deze versie van de geur is geen eau de parfum maar een parfum.

La Petite Robe Noir L'Etrait kun je voor € 108,- kopen bij alle Guerlain verkoop punten en is alleen verkrijgbaar in 7,5 ml. Een heel mooi en speciaal cadeau voor onder de kerstboom.


2 opmerkingen:

  1. Deze lijkt me erg lekker! Wat heb je een leuke blog! Jammer dat je geen bloglovin hebt anders was ik je zeker gaan volgen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn blog kun je vanaf vandaag ook volgen via blog lovin als het goed is. Ik had daar nog niet aan gedacht dus bedankt voor het idee. Groetjes Dave

      Verwijderen