maandag 19 november 2012

emerginC Multivitamin + Retinol Serum


Het Multivitamin + Retinol Serum van emerginC beweerd één van de meest complete en hoog gedoseerde serums te zijn van dit moment. Het bevat o.a. vitamine A (retinol), B complex, C, E, F en H en groene thee: een multivitamine shot voor je huid. Geen overbodige luxe, want tijdens de winter kan de huid wel wat extra vitamines gebruiken voor een optimale weerstand tegen koud en guur weer.


De ingrediënten zijn geconcentreerd in luchtdichte capsules die breken bij gebruik, wat oxidatie in de verpakking (en dus verminderde werkzaamheid bij gebruik) voorkomt.
Het serum beschermt de huid tegen oxidatie en vrije radicalen, voedt, stimuleert celvernieuwing en collageenaanmaak, kalmeert en vermindert roodheid bij beschadigde, gevoelige huid, rosacea of couperose.
Gebruik: ‘s ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen op gezicht en hals. Voor optimaal resultaat opvolgen met een emerginC crème die aansluit bij jouw wensen.





Weetjes over emerginC:

- Amerikaans cosmeceutical skincare merk dat regelmatig in de prijzen valt vanwege de innovatieve formules, hoge concentraties werkstoffen, spectaculaire werking en bijzondere combinaties van uitsluitend natuurlijke werkstoffen: van vitaminen, mineralen en antioxidanten tot fruitzuren, peptiden, enzymen, botanische extracten en essentiële oliën.

- Alle emerginC producten zijn vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale oliën en synthetische conserveringsmiddelen.

- Al jaren een favoriet merk van diverse A-list celebrities zoals Nicky Hilton, Jennifer Aniston en Karen Millen.

- emerginC wordt wereldwijd gebruikt in luxe spa’s en salons, o.a. in prestigieuze hotels als het Four Seasons Resort en Trump International Miami Resort.







emerginC Multivitamin + Retinol Serum kost €83,40 en is verkrijgbaar via: o.a. www.skinnovators.com. Het serum ziet er in ieder geval erg leuk en fris uit en doet mij een beetje denken aan de skin caviar liquide lift van La prairie. Ik ben erg benieuwt naar dit serum en wie weet ga ik het ooit nog testen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten