maandag 19 november 2012

Catrice NEONnaturals

Catrice komt met een nieuwe look in december die alleen uit nagellak zal gaan bestaan. NEONnaturals is de naam van de look en deze zal 6 felle kleuren bevatten en 6 nude tinten. De look is erg verrassend omdat er rond deze tijd alleen typische kerst looks uitkomen maar Catrice wil ons juist opvrolijken in de december maand met lekkere knal kleuren die je eindeloos kunt combineren met elkaar of met de nude tinten. Ook vind je in deze look een nail art kit waar je erg mooie dingen mee kan doen op de nagels. Nieuwsgierig ? lees dan verder.


Ultimate NEON Nail Lacquer - € 2,69
Neon vs. nude: zes nieuwe felle neon tinten. Van flitsend geel tot spetterend lila.  Catrice belooft dat je met het extra brede kwastje slechts één streek nodig hebt voor een prachtig dekkend resultaat met wow-effect. Met de langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur kun je elk nagel design speciaal maken.
Bright, Brighter & Brightest - On The Bright Side Of Life

Little Miss Sunshine - For Bright Guys

Mr. Brightsight - Mrs. Brightsight

Ultimate NATURAL Nail Lacquer  - € 2,69
Nude versus neon: een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. De innovatieve textuur, dekking en glans maken deze Ultimate NATURAL Nail Lacquers tot een must-have.

Makes Me Smile - Enjoy Me

Have A Good Day – Be Natural

Be Naturally Crazy - Natural Is Calling

Nail Art Kit - € 3,59
Revolutionair als de maanlanding, maar dan voor nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Ook bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips. Hoe leuk is dat ?


Inspiratie nodig ? Ik heb een aantal leuke reversed manicures gevonden op internet voor jullie. Welke vind je het mooist en zou je het zelf ook dragen ?

Heb jij al eens eerder nagellak gebruikt van Catrice ? ze kosten slechts € 2,69 en hebben een ongelooflijk goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga zeker de nail art kit en een aantal kleuren halen om deze eens uit te proberen wanneer de producten in de winkels liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten