zaterdag 17 november 2012

W.I.C. by Herôme So Undercover.

Begin December ligt er weer een leuke collectie met zes nagellakjes van W.I.C. by Herôme in de winkels. Deze keer zijn de kleuren geïnspireerd door de film ''So Undercover'' met Miley Cyrus in de hoofdrol. De film komt pas 20 December in de Nederlandse bioscopen maar de collectie is als voorproefje alvast te verkrijgen vanaf 1 December. Perfecte kleuren voor een glamour look tijdens de feestdagen.






Superster Miley Cyrus, bekend van de Amerikaanseserie ‘Hannah Montana’, speelt Molly, een stoere tiener met een ongewone opdracht: infiltreren in een studentenhuis voor de FBI. W.I.C. by Herôme So Undercover start dan ook met de kleur Molly, een spannende en sprekende glinsterlak vol met kleurtjes en erg feestelijk. Net als Molly komen ook de andere lakken overeen met de vrouwelijke personages uit de film ‘So Undercover’. Becky, gespeeld door Kelly Osborn wordt vertegenwoordigd door een krachtige en sprekende glinsterkleur. Bizzy, gespeeld door Autumn Reeser is passioneel glinsterend paars.



Cotton, gespeeld door Megan Park is de luchtige en glinsterende zilverlak. Het hoofd van het vrouwenstudentenhuis Summer heeft natuurlijk roze als kleur. De So Undercover collectie sluit af met een parelmoerkleur die staat voor de chique Sasha, gespeeld door Eloise Monford.




Bekijk hier de trailer van de film.


W.I.C. by Herôme So Undercover is verkrijgbaar vanaf 1 december 2012. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €6,95. So Undercover is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours die bestaat uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die aangevuld met een limited edition collectie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten