vrijdag 2 november 2012

Zen Secret Bloom eau de parfum intense.


Om het 140 jarige jubileum van Shiseido te vieren komt het Japanse merk met een limited edition geur genaamd Zen secret bloom. Een verassende mysterieuze geur in een hele mooie goud kleurige flacon. De geur is al in Oktober dit jaar gelanceerd maar ik wou hem toch nog even aan jullie laten zien.







Om te zien zijn er schilderijen.
Om te horen is er muziek.
Om te voelen zijn er beelden.
Maar wat is er om te ruiken ?
Ik wil een geur verheffen
tot een kunstwerk. 

Shinzo Fukuhara,
eerste voorzitter van Shiseido (1883-1948)

Intens. Ongekend. Stimulerend. Ontdek het geheim van gouden bloemen, bloeiend in de nacht...

Zen Secret Bloom is een bloemige chypre geur die werd gecreëerd door de befaamde meester-parfumeur 
Michel Almairac, die ook Zen Eau de Parum creëerde. Deze intense, mysterieuze geur is een limited edition en is dus speciaal gelanceerd om de 140ste verjaardag van Shiseido te vieren.

Het geheim dat schuilt achter Zen Secret Bloom is een melange van kostbare jasmijn absolue en transparante fresia. De geur onthult een vleugje frisheid, is sprankelend licht en symboliseert vrouwelijkheid. Patchoeli,
 wierook en een toets zwarte vanille maken de geur sensueel en mysterieus.


De flacon is prachtig om te zien en alleen daarom zou ik hem al op mijn parfum plankje willen hebben staan. De geur is verpakt een een bijpassend gouden doos die hetzelfde gevoel uitstraalt als dat je bij de flacon en de geur zelf krijgt.


 


De geur is verkrijgbaar bij alle Shiseido verkooppunten en kost € 68,00 voor 50ml. Wat voor een gevoel krijgen jullie bij het zien van deze flacon ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten