maandag 26 november 2012

Preview: nieuwe producten van Dior

Vorige week liet een vertegenwoordigster van Dior mij allerlei leuke nieuwe producten van Dior zien die begin 2013 in de winkels komen. Geweldige make-up, een heerlijk parfum en mooie vernieuwde producten. Kijk mee naar al deze producten waar ik zelf erg enthousiast over ben.





Als eerste komen er nieuwe mono oogschaduws uit van Dior in 18 kleuren maar liefst. Erg mooi met het Dior logo erin gedrukt. Een nieuwe eyeliner vilt eyeliner pen en een flash correcter waarmee je de oogschaduw mooi mee kunt bijwerken of waarmee je strakke lijnen kunt maken. Aan de rechter kant zie je een backstage tool dat op een bier opener lijkt maar het is een tool die je tegen je oog aan kunt houden zodat je niet meer met mascara kunt knoeien, handig toch ?! Ook zie je langs boven de nieuwe mascara van Dior die een geweldig krullend effect heeft. De vertegenwoordigster vertelde mij dat de Diorshow 360 mascara uit het assortiment zal gaan verdwijnen.





Hieronder zie je ook alvast de nieuwe lente look genaamd Cherie Bow. Het star product van deze look is echt te schattig, een make-up pallet in de vorm van een strik, hoe schattig is dat ? In de look zie je allerlei mooie lente kleuren, pastel kleuren voor de nagels en een nieuw lakje die hetzelfde effect heeft als een calcium nail whitener. Ook nieuw van Dior is hun nieuwe nude lipgloss die de lippen kleur naar boven haalt en een mooie glans geeft. Ook nieuw zijn de twin set eyeshadows met aan een zijde een oogpotlood en aan het andere uiteinde een oogschaduw, geweldig om een smokey look mee te maken maar ook gewoon leuk voor een day look. Kijk maar gewoon even, net een snoepwinkel vind je niet ?









Dior komt in 2013 ook met een nieuwe geur, een nieuwe geur in het Poison gamma. Hypnotic Poison eau Secrete is een heerlijke geur en de vanille is zeker weer aanwezig zoals in de orginele Hypnotic Poison maar deze versie is toch wat luchtiger en meer subtiel. Ik weet in ieder geval zeker dat deze in mijn collectie terecht komt wanneer die verkrijgbaar is, can't wait! 





Prachtige producten vinden jullie niet ?  Lekker vrolijk, fris en vernieuwend. Ik krijg al zin in de lente en jullie ? Waarschijnlijk zijn deze producten rond februari volgend jaar verkrijgbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten