maandag 8 april 2013

My Little Chloé's

Vroeger hadden we de My Little Pony's maar daar zijn we nu toch iets te oud voor. Gelukkig komt Chloé met de My Little Chloé's. My Little Chloé's bestaat uit de minivarianten van C loé signatuur, love Chloé en l´eau de Chloé. De schattige miniflacons van 20 ml zijn een exacte kopie van de originele, grotere maten. Handig voor in je tas of mee op reis maar ook erg leuk om te hebben.



Chloé Signatuur eau de parfum

Een combinatie van poederachtige bloemennoten met vrolijke accenten van pioenroos, lychee en de beeldschone lente fresia. de luchtige, flirtende topnoot drijft weg om de rijkere en sensuelere kant van de roos te onthullen, die verkregen is uit het fluweelachtige binnenste van de bloem. Het opvallende karakter van deze unieke roos wordt vergezeld door de betoverende geur van magnolia en lelietjes-van-dalen én subtiele accenten van warm amber en elegant cederhout.

L’eau de Chloé

De uitzonderlijke concentratie van gedistilleerd rozen-water geeft aan de geur een buitengewoon verfrissend gevoel. de chypre roos, overgoten met pure zuurstof, is zo luchtig als dauw. Een verfijnde citrus harmonie herinnert aan heerlijke ijskoude limonades in de zomer. De patchoeli, die geleidelijk in verfijnde vleugjes naar bovenkomt, roept de luxe en perfectie op van een perfect afgewerkt kledingstuk.

Love Chloé

Met haar poederige, bloemige aura streelt de subtiele samensmelting van iris, heliotroop, verse bloemen en muskus de huid die herinneringen oproept aan de rouge, talk- en gezichtpoeders uit vervlogen tijden.



Deze schattige varianten van de geuren van Chloé zijn exclusief verkrijgbaar bij de bijenkorf vanaf half april en kosten Є 36,- per stuk. De leuke schommel die je op de eerste foto ziet krijg je er helaas niet bij want die is alleen voor de winkels bedoeld. Heb jij zelf een tasvertuiver of tasflacon van je favoriete geur ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten