zaterdag 23 maart 2013

Guerlain Terracotta collectie 2013

Guerlain lanceerd dit jaar een aantal nieuwe producten in hun Terracotta lijn die door vele aangeprezen word als de beste zonneproducten. Ook mijn favoriete bronzing producten zijn van Guerlain en met name de bronzing poeders gebruik ik met veel plezier. Wil je weten hoe je het lichaam kunt verzorgen, heerlijk laten geuren en tegelijkertijd kunt zorgen voor een mooie gebruinde teint voor de aankomende zomer ? lees dan mee en ontdek de nieuwe Terracotta producten van Guerlain.





Terracotta skin Healthy glow foundation second-skin effect € 47,25


Deze poederige crème, die de corrigerende denkking van een foundation combineert met
de luchtige transparantie van een Terracotta poeder, zorgt voor een perfect make-upresultaat, 
waarbij de crème de huid egaliseert en voorziet van een subtiele gezonde gloed. Breng een likje van de zijdezachte, transparante foundation aan en werk deze gelijkmatig uit over het hele gezicht. De poeder verandert in een onzichtbare film, die corrigeert en een gezonde uitstraling geeft. Imperfecties worden gecamoufleerd en lijntjes gladgestreken, de huid straalt en heeft een matte transparante finish… alsof u alleen een Terracotta bronzing poeder heeft aangebracht. In zijn zoektocht naar producten voor elk huidtype presenteert Guerlain naast de twee bestaande tinten Blondes en Brunettes, nu een nieuwe lichtere tint van Terracotta Skin: Nude.



Jambes de gazelle cooling bronzing mist € 51,36


Een gekleurde frisse nevel met  lichte geurnoten van de tiarébloem verfrist en geeft een
natuurlijke, gebruinde tint aan de benen. 
Het aanbrengen is echt een genot door de geur maar ook door het verfrissende effect van de nevel. 
Jambes de gazelle is een
 non transfer product en dat wil zeggen dat het onmiddellijk droogt en geen vlekken maakt op de kleding die je daarna zou willen dragen
. Een prachtig product waarmee je de benen weer kan showen. 
’s Avonds verdwijnt de prachtige bruine tint even gemakkelijk als bij toverslag met het simpele gebruik van water en zeep.





Terracotta sun serum Tan-prolonging complex € 51,36



Meng enkele druppels van dit honingkleurige serum door uw gebruikelijke huidverzorgingsproduct en deze verandert in een tan booster. Het serum bevat een vijftien maal hogere concentratie Tan Booster dan de andere producten uit het Terracotta assortiment. Naast de Tan Booster, die de natuurlijke productie van melanine stimuleert, is het serum ook verrijkt met een kalmerend complex dat de huid hydrateert en verzacht.
In de handpalm 2 druppels vermengen met uw gezichtsverzorgingsproduct (of 4 druppels met uw lichaams verzorgingsproduct) en aanbrengen. Dat is alles. Dag na dag verschijnt er een prachtige langhoudende gezonde gloed over de huid.


Terracotta sun scrub Face & body scrub € 51,36

Een heerlijke face en body scrub waarmee je de huid kunt voorbereiden op het zonnen zodat je mooi en egaal bruin word. Deze olieachtige gel is die in een milk transformeert bij aanraking met water is verrijkt met microbolletjes, rijstkorels en een fijn poeder om ervoor te zorgen dat je die dode huidcellen weg krijgt en er tegelijkertijd een zachte huid op na houd. De Terracotta sun scrub  bevat ook de heerlijke zonnige geur van de tiarébloem waar de Terracotta producten om bekend staan. 




Terracotta sun blondes & brunettes sun moisteriser tan booster € 41,10


Dit product is in twee versies verkrijgbaar - Blondes (SPF 30) voor de lichte huid en Brunettes (SPF 15) voor de donkere huid – en helpt iedereen aan een perfect bruining ongeacht het huidtype. Eén tube, die niets weegt in je bagage, is genoeg om het gezicht en lichaam te beschermen. Als een alerte lijfwacht combineert het product een Nature’Détox-complex en UVA- en UVB filters om de huid te beschermen tegen zonnestraling, maar ook tegen vervuilende deeltjes in de atmosfeer: chloor, sigarettenrook of uitlaatgassen. Dit ‘ontgiftend effect’ herstelt de glans en schoonheid van de huid. De heerlijke crème texuur die met de huid versmelt, is verrijkt met het Tan Booster complex - dat de natuurlijke productie van melanine vóór, tijdens en na het zonnen stimuleert en verspreidt de verrukkelijke geur van de tiarébloem, het geen het aanbrengen nog aangenamer maakt.






Terracotta sunless tinted self-tanning gel € 48,28


Deze 2-in-1 gekleurde gel met smelzachte textuur heeft een dubbele werking: het biedt de illusie van een onmiddellijk zongebruinde huid (zonder oliesporen na te laten) en staat garant voor een meer dan natuurlijke gezonde tint, die al na een uur zichtbaar wordt en tot vier dagen na het aanbrengen zichtbaar blijft. Verpakt in een handige pompflacon zodat je op onverwachte momenten snel het product kan aanbrengen. Niet vergeten de handen te wassen na het aanbrengen!



Terracotta 4 seasons € 62,65


Terracotta 4 seasons oftewel het 365 dagen palet
bevat matte ton sur ton tinten voor 
een langhoudende en natuurlijk stralende teint het hele jaar door. 
Naast de twee bestaande tinten voor blondines en brunettes is het assortiment uitgebreid met 4 nieuwe palleten zodat alle vrouwen ongeacht hun huidtype huid - van licht tot donker - kunnen genieten van een Terracotta-uitstraling.


00 Nude: (v
oor de bleke of Aziatische huid) 
nieuw

02 Natural blondes nieuw03 Natural brunettes nieuw
04 Medium blondes (voorheen: 01 blondes)
05 Medium brunettes (voorheen: 02 brunettes)
08 Ebony (speciaal voor de donkere huid) nieuw

Hoe breng je je de Terracotta 2 seasons aan ?


In het voor- of najaar, meng de 4 kleuren en breng de poeder met het penseel over het gehele gezicht aan, met de nadruk op de uitstekende delen, voor een onmiddellijk betoverende uitstraling. In slechts 3 seconden bereikt je het effect van de zon. In de zomer kun je de intensiteit van je gebruinde teint versterken. Meng de 4 tinten en breng ze met het onfeilbare “3-GEBAAR ” van Guerlain op het gezicht aan.(maak aan iedere kant van het gezicht een denkbeeldige 3) Meng vervolgens de twee onderste, donkerdere tinten, en accentueer de uitstekende delen van het gezicht (voorhoofd, neus en jukbeenderen), die altijd meer blootgesteld zijn aan de zon. Dit geeft uw mooie bruining een speels karakter. Met dit zonovergoten palet kunt u uw gelaatstrekken ook modeleren en accentueren: gebruik de roze of donkere nuances als blush en de meer neutrale, ‘nude’ tinten om de rest van het gezicht egaliseren.





Ik ben echt verliefd op deze producten. Wat zijn ze toch fijn en dan die geur daar gaat de zon echt van schijnen, heerlijk! Als ik op vakantie ga dan neem ik zeker een aantal van deze producten mee. Vooral het Sun Serum en de Sun Scrub vond ik geweldig om uit te proberen. Ben je ook nieuwsgierig geworden of op zoek naar goede zonneproducten ? ga dan zeker even langs een Guerlain verkooppunt waar sinds deze week de Terracotta producten verkrijgbaar zijn.

1 opmerking: