dinsdag 19 maart 2013

Review: Chanel Sublimage La Crème Yeux

Al eerder kon je een review lezen van de het Sublimage masker van Chanel en nu heb ik ook de oogcrème uit de Sublimage lijn voor jullie getest. Sublimage is de meest luxe lijn die door Chanel word geproduceerd en is ook behoorlijk kostbaar. In de producten van Sublimage zijn alleen zuivere werkstoffen verwerkt zodat deze producten voor iedereen geschikt zijn ongeacht welk huidtype. Benieuwt of het prijskaartje van de crème het waard is en wat de crème doet ? lees dan mee.




La Crème Yeux is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare oogcontour. In de oogcrème vind je de werking van een uitzonderlijke actieve werkstof met een ongeëvenaarde zeldzame kracht waar Chanel verschillende patenten op heeft. De werkstof is het resultaat van een combinatie van twee plantaardige schatten, de vrucht en de bloem van de vanilleplant van Madagaskar, met een uitzonderlijke werking op de tekenen van veroudering: het exclusieve Vanilla Planifolia PFA* **. Het is dan wel een anti-age product maar het is voor iedereen geschikt die van luxe houd.



Deze stimuleert en richt zich op alle “levensfactoren” die essentieel zijn voor een mooie huid: een gehydrateerde, stralende en stevige huid en een egale teint. Ter aanvulling is er een complex toegevoegd specifiek voor de ogen, dat wallen en kringen – oorzaak van een doffe oogopslag - vermindert. De huid rond de ogen gaat stralen door het reflecteren van licht en de oogcontour word gladgestreken. La Crème Yeux heeft ook een verkwikkend effect op de oogcontour.



De fluweelzachte textuur van het product is ongeparfumeerd zodat deze specifiek geschikt is voor de gevoelige en kwetsbare huid van de oogcontour. Zodra de crème de oogcontour raakt versmelt deze op subtiele wijze met de huid, die zacht en comfortabel aanvoelt.

ingrediënten 

* PFA: PolyFractionnement des actifs (Meervoudige deling van actieve werkstoffen) Een specifiek door CHANEL ontwikkeld procedé waarmee uiterst zuivere cosmetische werkstoffen worden vervaardigd.

** Complex dat het gepatenteerde ingrediënt Vanilla Planifolia PFA bevat – patentaanvraag internationaal gedeponeerd.


Gebruiksadvies.

La Crème Yeux iedere ochtend en avond aanbrengen voor een optimaal resultaat. Breng de crème voorzichtig op de hele oogcontour aan, het bovenste ooglid niet vergeten. Trommel met de vingertoppen op de oogcontour en strijk de huid vervolgens van binnen naar buiten glad. Gebruik de juiste hoeveelheid: een tipje ter grootte van een rijstkorrel voor elk oog volstaat en meer heb je ook echt niet nodig.
Sublimage collectie

Voordat ik een kostbaar product zoals dit ga gebruiken denk ik altijd bij mijzelf; ''wie zou dit nou kopen ?'' maar na het gebruik ben ik meestal helemaal omgeslagen en zou ik er zelfs voor willen sparen want dit is echt een product dat ik opnieuw zou willen aanschaffen.Voor een crème zou ik dit nu nog niet zo snel doen maar met een oogcrème zoals deze kun je mooi preventief tegen huidveroudering werken en het verouderen van de huid ga je als eerste rond de ogen zien. Kortom vind ik dit een heerlijke oogcrème waar je al vrij snel resultaat mee ziet. Mijn oogcontour is strakker, gladder en frisser maar niet alleen de resultaten zijn zoals gewenst ook het gebruik van het product is heerlijk en een ultieme verwenerij. Het product is ook ongelooflijk zuinig doordat je echt maar een rijstkorreltje per keer nodig hebt. La Crème Yeux kost € 149,- voor 15 ml en is verkrijgbaar bij de  Chanel verkooppunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten