woensdag 13 maart 2013

Sans Soucis Anti Age Radiance Feel the Glow

Sans Soucis komt met een nieuwe anti-aging huidverzorgings lijn die zich richt op het verbeteren van je natural glow. De huid kan door schadelijke invloeden van buitenaf gestrest raken en een grauwe, vale teint krijgen. Om dit te voorkomen ontwikelde Sans Soucis de Anti Age Radiance Feel the Glow. Deze producten bevatten o.a. het krachtige ingrediënt dragon fruit extract en het thermale bronwater uit Baden-Baden. Bovendien zijn de producten dierproef vrij en worden ze getest op een echte huid.





Het geheim van de Anti Age Radiance Feel the Glow lijn is de combinatie van het thermale bron water en het exotische dragon fruit extract. Dragon fruit is familie van de cactus en heeft een erg bijzonder uiterlijk. Volgens een Chinese legende is het dragon fruit duizenden jaren geleden ontstaan door vuurspugende draken… Hierdoor symboliseert het onsterfelijkheid en de kracht van de draak.



Dragon fruit extracten maken de huid weer jong en stralend. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit extract een zichtbare verbetering van de teint in 28 dagen veroorzaakt. Jeugdige frisheid en een gelijkmatige teint zijn het resultaat. De anti-stress effecten van dragon fruit extracten brengen de huid in een beauty slaap. Het huidverouderingsproces dat vaak wordt versneld door schadelijke invloeden van buitenaf, een bepaalde lifestyle en vele stress factoren, wordt hierdoor juist vertraagd en in balans gebracht. Deze vertraging stelt de huid in staat in alle rust te vernieuwen en er langer jeugdig uit te zien.


Vitalizing Day Care SPF 15 – 50 ml, € 29,95
Dag creme met dragon fruit extract en licht reflecterende pigmenten zorgt voor een stralende huid en neutraliseert vroegtijdige huidveroudering, veroorzaakt door milieu-invloeden. Schadelijke invloeden van de zon worden voorkomen en lijntjes en rimpeltje worden verminderd. Gebruik in de ochtend, op een gereinigde huid.








Vitalizing Night Care – 50 ml, € 31,75

Nacht creme met o.a. dragon fruit extract en vitamine E ondersteunt de nachtelijke regeneratie van de huid en resulteert in een lichte, zachte en gelijkmatige teint in de morgen. Daarnaast verbetert het vet- en vochtgehalte van de huid, versterkt de weerstand en bestrijdt vrije radicalen. Gebruik ‘s avonds op een gereinigde huid.





Line Filler 15 ml, € 26,-

Feel the Glow Eye Care zorgt voor een stralende, gladde en zachte oogcontour. Het Eye Care product is anti-irritatie en heeft een positief effect op wallen. Gebruik in de ochtend en avond.


Eye care 15 ml, € 28,50

Feel the Glow Line Filler met Syn-Vipe en licht reflecterende pigmenten hebben een ‘huid verhelderend’ effect. Fijne lijntjes en rimpels worden onzichtbaar gemaakt. Het biedt een efficiënt en direct anti-rimpel resultaat. Breng het product aan          
                                                                                    over je gebruikelijke huidverzorging en/of make up.


Deze producten van Sans Soucis zijn geschikt voor ieder huidtype en kunnen ook gebruikt worden bij een gevoelige huid. De producten van Sans Soucis zijn te verkrijgen bij verschillende pafumerien, drogisterijen en schoonheidssalons. Heb jij al eens eerder iets van het merk Sans Soucis gebruikt ? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten