dinsdag 12 maart 2013

Calvin Klein Eternity summer limited edition

Niet alleen CK One krijgt een zomerse variant maar ook Eternity van Calvin Klein word voor de zomer van 2013 getransformeerd tot een verfrissende zomergeur. Zowel de Eternity als de Eternity for men worden in een nieuw jasje gestoken. In de geuren vind je aquatische noten en heerlijke andere zomerse ingrediënten. Benieuwt naar deze limited editions ?




 Eternity summer
Deze geur vangt de natuurlijke schoonheid van de schelpen die glinsteren in het zand op een warme zomerdag. De aquatische bloemengeur opent met een zachte zeebries vol frisheid, een hart van blauwe regen en een zachte basis van witte amber.

top: zeebries, aquatisch akkoord, sprankelend bergamot
hart: blauwe regen, katoenbloem, osmanthus
basis: muskus, witte amber, sandelhout












Eternity for men summer
De heren versie van Eternity summer staat voor een zomerse, warme middag op het strand, waar naar schatten wordt gezocht die aan de kust zijn aangespoeld. de frisse fougère geur opent met een frisse uitbarsting van dragon, gevolgd door een hart van zeegras en een warm drijfhoutakkoord in de basis.

top: dragon, mediterraans bergamot, oranjebloesem, natte zomer aldehyden
hart: cederbladerenolie, viooltjesbladeren, mimosa, lavendelolie, zeegras
basis: patchoeli, witte amber, drijfhout, muskus, ebbenhout, kasjmierhout












De Eternity summer en de Eternity for men summer flacons en verpakkingen zijn voorzien van een iriserende uitstraling met paarse en turquoise-groene tinten die de glinstering van schelpen nabootst.



  

Deze twee limited editions zijn vanaf eind maart verkrijgbaar bij jou favoriete parfumerie. De dames Eternity kost € 61,- voor 100 ml en de Eternity voor heren kost € 53,- en bevat ook 100 ml. Eternity is een eau de parfum en Eternity for men een eau de toillete. Ik heb ze een tijdje geleden al geroken en beide geuren zijn heerlijk voor in de lente/zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten