zaterdag 16 maart 2013

Les beiges de Chanel

Wat krijg je als je een poeder, highlighter en bronzing samen combineert? Les beiges de Chanel! Een prachtige poeder in 6 verschillende tinten waarmee je in een handomdraai jezelf een healthy glow geeft. Deze dekkende poeder geeft je niet alleen een mooi kleurtje voor deze lente maar beschermt ook de huid tegen invloeden van buitenaf. Een echte musthave voor deze lente.




"Ik vlucht in beige, omdat het natuurlijk is", zei Mademoiselle Chanel. Zij hield van alle schakeringen van deze tint die doet denken aan de natuurlijke uitstraling van de huid en tegelijkertijd aan elegantie.



Les beiges de Chanel is geen bronzer, geen highlighter en geen gezichtspoeder maar een combinatie van deze drie producten. Les beiges de Chanel  geeft een gezonde natuurlijke uitstraling aan de huid met een subtiele bronzing. Deze poeder geeft niet alleen een mooi effect op de huid maar beschermt ook de huid tegen de zon en invloeden van buiten af met SPF 15/PA++. Het Open aircare complex is verrijkt met katoenbloem en cellen van witte rozenplanten, deze ingrediënten geven hun proteïne- en vitaminerijke actieve moleculen probleemloos door aan de huid. Op deze manier is de huid beter beschermt tegen vervuiling, dehydratatie en stressfactoren van buitenaf, de SPF 15 zorgt voor bescherming tegen schadelijke UV stralen. In de verpakking vind je ook nog een handig penseel om snel en gemakkelijk de poeder aan te brengen.

Gisele Bundchen is het gezicht van de Les beiges de Chanel.

Ben je toe aan een subtiel kleurtje of wil gewoon een snelle healty glow creeeren dan is dit product daar voor geschikt. De producten zijn officieel vanaf 15 maart verkrijgbaar dus je kunt ze gaan uitproberen in de winkel. Laat me weten wat je er van vond. Ik ben erg enthousiast over de Les beiges en vind dit zeker een musthave voor de aankomende lente. De poeders kosten € 48,- en zijn verkrijgbaar bij alle Chanel verkooppunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten