zaterdag 9 maart 2013

CK One Summer Limited Edition

Calvin Klein brengt ook deze zomer weer een heerlijk verfrissende zomer variant uit van de beroemde CK One geur. Zelf ben ik geen fan van CK One maar de limited editions die ze ieder jaar uitbrengen daar begin ik spontaan van te watertanden. Een heerlijke frisse, verkoelende geur gevangen in een bedruppelde flacon die je meteen aan de oceaan doet denken.



''Dive into the ocean on a hot summer day 
and discover a sparkling new fragrance''

CK One summer’s heldere topnoot met energieke citrusnoten en de aquatische geur van spattende waterdruppels zorgt voor een onmiddellijke frisheid. Watermeloen en geplette bladeren, die van nature verkoelend zijn, gaan in het hart over naar de waterige, groene aroma’s van komkommer en waterlelie. In de basis voegt karwijzaad een vleugje aromatische sensualiteit toe, terwijl pure houtachtige noten van muskus en mos de geur voorzien van een sexy warme ondertoon.



Een innovatieve techniek zorgt ervoor dat de iconische glazen CK One flacon helemaal bedekt is met waterdruppels. de combinatie van het neongroene logo en de staalblauwe flacon reflecteren de levendige onderwaterkleuren van de zee.


CK One summer is vanaf half maart 2013 verkrijgbaar in alle parfumerieën. Ik krijg echt al zin in de vakantie door deze geur! Deze nieuwe eau de toilette komt in een 100 ml spray en zal € 43,- gaan kosten. Wat vinden jullie van CK One's vorige zomer edities en van deze nieuwe variant ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten