donderdag 14 maart 2013

Summerproof met OPI

OPI heeft alle tools in huis om je handen en voeten te laten stralen maar nu de zomer er aan komt willen we natuurlijk ook op vakantie, tijdens een festival, aan het strand of gewoon op een gezellig terras onze voetjes laten zien. In de zomer mogen de voeten weer gezien worden in trendy slippers, peep-toe pumps of sandalen met hippe sleehak. Een goede reden om extra aandacht te besteden aan voetverzorging.

 

  

Met Pedicure by OPI verwen je jezelf met een uitgebreide professionele cosmetische voetverzorgingsbehandeling voordat je op vakantie gaat, zodat je voeten heerlijk zacht zijn én er prachtig uitzien. Na deze spabehandeling bij jouw favoriete OPI salon, kun je je voeten dagelijks verzorgen en beschermen met de FEET by OPI producten.


Double Coverage gaat geurtjes tegen en versoepelt droge huid met vochtinbrengers en verzachtende siliconen. De crème legt een beschermend laagje tegen irriterende voetproblemen - ideaal om blaren te voorkomen!



Callus Therapy pakt de ergste eeltvorming aan en verzacht geïrriteerde kloven met fruitextracten en boterboomextracten. Breng de crème dagelijks op eeltplekken en kloven aan, even laten intrekken en verwijder overtollig product met de



Met de blauwe middelgrove zijde van de Callus file verminder je eelt in een handomdraai; voor een zijde- zachte huid werk je de voet met de fijne grijze zijde af. Met handig, ergonomisch, easy-grip handstuk. Ideaal om te gebruiken onder de douche!  
  
Lak je je nagels in de zomer, breng dan liever 2 dunne laagjes aan, in plaats van 1 dikke. Als het warm is, droogt nagellak namelijk veel minder snel. Om het hele drogingproces te versnellen, is DripDry echt een uitkomst.


60 seconden na het aanbrengen van nagellak en top coat, breng je per nagel 1 à 2 druppels DripDry bij de nagelriem aan (bij hoge temperaturen mogen dit best 3 à 4 druppels zijn). Laat dit uitvloeien richting de vrije rand. De nagellak voelt na 60 seconden droog aan en is volledig uitgehard binnen 5-10 minuten! DripDry is bovendien uniek omdat het je nagelriemen verzorgt met jojoba olie en vitamine E.
 

Met GelColors by OPI ben je twee weken lang verzekerd van een perfecte glans en een lang houdende kleur. Op je teennagels heb je er nog langer plezier van! Ideaal voor op vakantie, aan het strand of voor een bruiloft. Maar liefst keuze uit 60 bestseller kleuren!   





Double Coverage 177ml € 20,50
Callus Therapy 118ml € 23,50
Callus File € 25,50
DripDry 9ml € 17,95
GelColors by OPI behandeling vanaf € 20,- (Uitsluitend in professionele salons)

 

De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van  beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen kun je kijken op www.opi.nl. Hoe zorg jij ervoor dat je voeten summerproof zijn ? 

1 opmerking:

  1. Dat is echt superfijn spul waar je veel aan hebt. Zelf heb ik het ook gebruikt en veel profijt van gehad.

    BeantwoordenVerwijderen