woensdag 20 maart 2013

Le Beau Male Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier lanceerde deze maand een nieuwe versie van Le Male. De Jean Paul Gaultier Le Male kennen we allemaal wel en is niet meer weg te denken uit de parfumerie. De vorige Le Male geuren zoals Fleur Du Male vond ik persoonlijk niet zo'n succes maar de Le Beau Male slaat een hele andere weg in. In de nieuwe Le Beau Male vind je een bijzondere compositie van verrassende ingrediënten waaronder salie, munt en absinth. De bijbehorende reclame campagne vind ik ook niet verkeerd ;-).



 Le Beau Male is erop gericht het erotisch potentieel van de man te benadrukken en om alle zinnen te stimuleren.  ''This is the scent of freshness which makes men hot," kondigt Jean Paul Gaultier aan. En dat kun je ook wel zien aan de afbeelding hier boven. Het model dat je ziet in de reclamecampagne is trouwens de Amerikaanse Kaylan Falgoust die al eerder poseerde voor merken zoals Diesel en N2N.


Le Beau Male - Making of



In Le Beau Male herken je de originele Le Male heel subtiel maar toch is het een totaal nieuwe geur. De nieuwe creatie brengt ​​de geur van frisheid,en is zeer verleidelijk en krachtig, terwijl het ons doet denken aan warme vingers die glijden over koud, vochtig glas. De samenstelling belicht een fijne cocktail van verse en vochtige munt en absint die de compositie lichter en koeler maken. Lavendel biedt een kalmerend effect terwijl er wordt gespeeld met een combinatie van oranjebloesem en salie. De basis laat een sensueel spoor achter van muskus.


Ook deze Le Male is verpakt in een tinnen blik net zoals de meeste geuren van Jean Paul Gaultier alleen is de kleur anders en oogt het blik ''vochtig'' alsof het onder een hete douche heeft gestaan. De flacon in de vorm van een mannen torso is wit gekleurd met blauwe strepen en sluit mooi aan bij de Le Male collectie.


Le Beau Male zal verkrijgbaar zijn in 40 ml (€ 42,71), 75 ml (€ 53,91) en 125 ml (€ 77,30) Eau de Toilette. Om ervoor te zorgen dat de geur langer blijft geuren op de huid is er ook een 200 ml all-over showergel (€ 26,44) en een bijpassende alcohol vrije deodorant stick ( € 25,43) uitgebracht.


Ik ben enthousiast over deze geur en nee dat komt niet door de reclame campagne. Het is wel meer een geur voor de lente/zomer vind ik persoonlijk maar als je van echte frisse geuren houd dan kan dit ook gewoon heel het jaar door. Le Beau Male was vanaf begin maart in Nederland verkrijgbaar in de parfumerie. Wat vind jij van de reclame campagne ?

1 opmerking:

  1. Hij ruikt echt super lekker! En natuurlijk is de reclame campagne ook om van te genieten!
    Veel liefs,
    Tessa uit Vught ;)

    BeantwoordenVerwijderen