dinsdag 9 april 2013

Roberto Cavalli Acqua

Krachtig, sensueel, verfijnd, de Roberto Cavalli vrouw is als geen ander. Glamour stroomt door haar aderen, de verleiding van de zachte glans op haar huid, die afwisselend verborgen en onthuld wordt als ze met katachtige gratie loopt, laat bewonderende blikken en een geurspoor achter…




Roberto Cavalli komt met een nieuwe geur: Roberto Cavalli Acqua. Geïnspireerd door het Middellandse-Zeegebied, waar de turquoise zee de azuurblauwe hemel ontmoet, verlicht een schitterende frisheid de lange zomerse dagen wanneer haar huid wordt gekleurd met het goud van de zon. Haar slanke lichaam tekent zich aan de horizon af wanneer ze naar de zee loopt, die haar verwelkomt met een warme omhelzing van haar golven alsof ze terugkeert naar haar oorspronkelijke omgeving.


Roberto Cavalli Acqua is een sprankelende bloemige eau de toilette geïnspireerd door de eeuwige allure van het Middellandse-Zeegebied en de onweer-staanbare sensualiteit van de Roberto Cavalli vrouw. In de top bevindt zich aquatisch jasmijn, zacht verfrissend, als de wind die haar haar opbolt en haar huid verkoelt. In het hart viert lelietjes-van-dalen, weelderig en stralend, haar natuurlijke vrouwelijkheid. In de basis geven de zachte, sensuele noten van muskus een eerbetoon aan haar katachtige gratie, haar aangeboren glamour, haar onfeilbare kracht om te fascineren… Roberto Cavalli Acqua is, net als de signatuur geur van de designer, gecreëerd door parfumeur Louise Turner van Givaudan.


De verpakking laat de stralende kleurcombinaties waar Roberto Cavalli zo beroemd door is, herleven en herinterpreteert de designcodes van de signatuurgeur. Het turquoise, versierd met goudkleur, domineert op natuurlijke wijze terwijl de krachtige tijgerprint van het origineel, die getransformeerd is in grijze strepen op een ivoorkleurige achtergrond wat de frissere, lichtere sfeer van Acqua oproept.


Elisa Sednaoui is het gezicht van Roberto Cavalli Acqua  De Frans-Italiaanse actrice en model belichaamt de Roberto Cavalli vrouw perfect. Deze nieuwe eau de toilette is vanaf half april verkrijgbaar bij alle Roberto Cavalli verkooppunten en verschijnt in een 30 ml  (€ 43,-), 50 ml  (€ 61,-) en 75 ml  (€ 80,-). Een heerlijke zomerse geur van de bekende designer en wat een prachtige flacon. Meestal hou ik niet zo van dierenprinten maar de nieuwe interpretatie van deze Roberto Cavalli geur spreekt mij wel aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten