dinsdag 23 april 2013

Review: Guess Girl

Heb jij de nieuwe geur van Guess al gezien of geroken in de parfumerie ? Sinds half april is deze verkrijgbaar. Guess bestaat 30 jaar en om dat te vieren hebben ze samen met Coty een geur ontworpen die geïnspireerd is op de naturel beauty van de Guess modellen. Deze eau de toilette staat symbool voor de jeugdige, avontuurlijke spirit van het merk Guess en de Guess Girls overal ter wereld.



De geur
“Ik wilde dit GUESS-parfum een jeugdig, flirterig en ultrasexy facet meegeven dat is geïnspireerd op vrouwen als Brigitte Bardot en Marilyn Monroe”, zegt Laurent Le Guernec(parfumeur). “De geur van acaciabloem vertegenwoordigt precies dat zwoele en liefdevolle van de Guess Girl waar ik naar op zoek was. Deze intrigerende dualiteit vormde de basis voor de geur. Om de exotische, sexy sfeer te versterken, besloot ik mimosa met paradijsorchidee te mengen, een combinatie die doet denken aan een Californische zonsondergang.”
De geur opent met een zoete belofte: frambozennectar, meloen en een vleugje bergamot. De hartnoten zetten deze flirt voort in de vorm van Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem en lelie. Naarmate de geur zich verder opent, wordt de verleidelijke basis van weelderige vanille en sensueel sandelhout onthuld.

De verpakking
Guess Girl is op en top vrouwelijk, de verpakking speels roze. Het parfum wordt gepresenteerd in een zachtroze verpakking. De prachtige glazen flacon is geïnspireerd op de perfecte rondingen van de vrouw. Het zwarte, nieuwe logo op de verpakking en de flacon van Guess Girl is als het begin van een liefdesbrief. De fleurige dop, gemaakt van stevige bloembladen, vertegenwoordigt de Guess Girl zelf. De gebruikte materialen zijn even contrasterend als de Guess Girl zelf: krachtig en brutaal, maar ook zacht en vrouwelijk. Kortom een prachtige speelse flacon die prachtig zal staan op je badkamer of kastje. 

Het model
Coty Beauty introduceert met grote trots de Guess Girl van het moderne tijdperk: de oogverblindende beauty Amber Heard. Met haar verleidelijke curves, haar onweerstaanbare glimlach en haar meedogenloze persoonlijkheid staat Amber model voor de hedendaagse vrouw van een nieuw tijdperk.

“Het is een fantastische ervaring om samen te mogen werken met Guess, een van de meest iconische popcultuurmerken ter wereld”, aldus Amber Heard. “Guess heeft een manier gevonden om zich te identificeren met de unieke aantrekkingskracht van elke vrouw, dat bewijst dit parfum wel. Het is sexy en zeer origineel.”
Amber Heard
De collectie
Eau de Toilette            30 ml               € 33,00
Eau de Toilette            50 ml               € 43,00
Eau de Toilette            100 ml             € 53,00
Body lotion                 200 ml             € 17,50
Showergel                  200 ml             € 17,50

Ik weet dat veel mensen Guess een beetje als het drogisterij merk zagen op het gebied van de geuren maar deze geur verdient een plaatsje in de top. Ik vind het een verrassend goede geur en wat is die flacon toch leuk en speels. Amber Heard ziet er stunning uit in de promotiebeelden en is de perfecte vrouw om deze nieuwe Guess Girl te presenteren. Ga zeker even in de winkel kijken want het is echt de moeite waard om te gaan snuffelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten