zondag 16 december 2012

Crèmes voor een droge huid.

Smeren, smeren en nog eens smeren. Vaak blijf je smeren bij een droge huid, maar gebruik je wel de juiste crème ? vaak word een droge huid ook verwart met een vochtarme huid maar bij alleen een vochtarme huid zul je toch echt andere producten moeten gebruiken als voor een droge huid. Om erachter te komen welk huidtype en huid conditie je hebt kun je het beste naar een parfumerie of schoonheidsspecialist in de buurt gaan om dit te laten bepalen zodat je zeker weet dat je de juiste producten aanschaft. Ik laat jullie een aantal favoriete crèmes zien die je kunt gebruiken bij een droge huid.




Chanel Hydramax + active Nutrition crème  
€ 63,04 / 50 ml. 

Voor de door uitdroging geïrriteerde en beschadigde 
huid heeft CHANEL deze voedende crème gecreëerd. Centraal in de formule staat de exclusieve werkstof Ceratonia PFA*, waar ik jullie al eerder over verteld heb in de review van het Sublimage masker van Chanel. PFA*  reactiveert de dynamiek van de hydratatie van de huid in het hart van de cellen, voor een optimaal vochtgehalte. Deze creme is dus ook voor hydratatie maar alleen in combinatie met een droge huid.







Estée Lauder Replenishing Comfort Cream

€ 162,00 / 50 ml.

Een creme die je huid met ultiem comfort verwent. Deze diep hydraterende, anti-aging crème voedt de huid de gehele dag door en laat fijne rimpels vervagen. Rijk en verfrissend beschemt het de huid tegen zichtbare tekenen van veroudering. 






Sisley Crème Réparatrice
€ 96,50 / 40 ml.

Crème Réparatrice is een echte SOS verzorging. De crème hydrateert, kalmeert en herstelt beschadigingen ten gevolge van zon en buitenlucht. Ik heb hem als nacht crème gebruikt en ook ik met een vettere huid vond deze geweldig, ik hoor ook alleen maar goede verhalen over deze crème. Je kunt de creme ook heel goed als aftersun gebruiken en ook op littekens vericht de Réparatrice creme wonderen. Deze creme is ook verkrijgbaar in een bodycrème vorm voor het lichaam.






Louis Widmer Crème Vitalisante
€ 25,50 / 50 ml.

De Crème Vitalisante regenereert de huidweefsels. De W/O-emulsie dringt in de huidlagen, waar ze haar werk doeltreffend kan verrichten. Naarmate de leeftijd vordert, wordt de huid minder goed van bloed voorzien, minder gehydrateerd en minder goed gevoed. Deze crème verschaft de nodige opbouwende elementen die met de leeftijd steeds minder worden. Deze crème is er ook voor de nacht.



Van bijna ieder merk is er een crème voor de zeer droge huid en natuurlijk wil het niet zeggen dat je nu deze crèmes moet gaan gebruiken want wie weet ben je gewoon tevreden over je huidige crème,  maar deze crèmes vind ik persoonlijk erg goed en dat hoor ik ook van anderen. Welke crème gebruiken jullie op dit moment en zijn jullie daar tevreden over ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten