maandag 17 december 2012

Flowerbomb lipgloss & bodypowder

Het eerste parfum van Viktor & Rolf kwam in 2004 op de markt; acht jaar na de oprichting van hun modelabel. Deze vrouwelijke geur is een ware explosie van bloemen, een echte Flowerbomb dus. Ingrediënten als fresia, bergamot, groene noten, patchouli, jasmijn, oranjebloesem, roos en orchidee maken deze geur onweerstaanbaar lekker en magisch. Het gamma van de door vele geliefde geur Flowerbomb word uitgebreid met twee nieuwe producten. De lipgloss / roll-on parfum duo is nu al verkrijgbaar en vanaf januari 2013 word er ook een Flowerbomb body powder aan het assortiment toegevoegd.




De Flowerbomb rollerball & lipgloss duo van Viktor & Rolf is een geweldige duo van Flowerbomb Eau de Parfum in een roll-on vorm en een natuurlijk zacht roze lipgloss die zorgt voor volumineuze en sensuele lippen. Een absolute must-have voor in de handtas zodat je Flowerbomb altijd bij de hand hebt. Deze duo stick is nu al verkrijgbaar in de winkel en kost € 27,51 



Het nieuwe Lichaam Poeder met een mooie glinsterende touch omhult de huid in een sluier van een subtiele Flowerbomb geur. Mooi op het decolleté maar ook op de rest van het lichaam. De poeder is verpakt in een zachte borstel waarmee je het poeder gemakkelijk kunt aanbrengen en verdelen over de huid. Na het aanbrengen van de poeder voelt de huid zijdezacht aan en je kunt dit product ook makkelijk in de handtas meenemen zodat je jezelf op ieder moment kunt bijwerken. De poeder kost € 46,00 en is vanaf volgend jaar januari verkrijgbaar bij de door Viktor & Rolf Erkende verkooppunten.




Ook erg leuk is de Flowerbomb kerst set met een 50 ml Flowerbomb Eau de parfum, een bodylotion en een douchegel. Deze heerlijke geur is prachtig verpakt in een mooi box en de set is ideaal als cadeau voor de kerst. Deze giftset kost € 91,51 en is nu verkrijgbaar bij alle Viktor & Rolf verkooppunten. De set is limited dus wees er snel bij, de kerst sets van Flowerbomb zijn ieder jaar erg snel uitverkocht.


Flowerbomb kerst giftset 2012


Flowerbomb refill fontein bij Mooi parfumerie Eindhoven

Voor de echte Flowerbomb fans zijn er in Nederland ook twee Flowerbomb refill fonteinen waarin je een refillable Flowerbomb kan laten vullen zodat je geld kunt besparen op de aankoop van je favoriete geur. Een van de twee fonteinen staat in Eindhoven maar de andere weet ik niet te vinden. Heb jij Flowerbomb al eens ooit geroken en wat vond je er van ? 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten