donderdag 13 december 2012

Giorgio Armani Code Couture Edition.

Speciaal voor de feestdagen lanceerde Armani  de Giorgio Armani Code Couture Edition. Een speciale gelimiteerde editie van de populaire geur Armani Code, de geur is hetzelfde maar het gaat vooral om de flacon. Armani Code is een sensueele geur met zowel warme en frisse noten, de combinatie van fris en warm geeft de geur meer diepte en het maakt de geur nog mysterieuzer.






Top noten: bloedsinaaspappel, bergamot, petit grain, gember, peer
Hert: oranje bloesem, osmanthus, mirabilis
Basis: tonkaboon, leer, cederhout, vanille, honing






De flacon straalt pure luxe uit en oogt heel mysterieus. De flacon is gehuld een jasje van kanten bloemen en in die bloemen op de flacon vind je kleine Swarovski kristallen. Armani Code Couture Edition wordt uitgebracht in een 75 ml flacon Eau de Parfum. De Couture Edition is een echte musthave die samen met de sensuele geur een object van verlangen vormt. 






Prachtige limited edition. Als je van extra speciaal houd dan is dit iets voor jou of misschien een leuk cadeau voor een echte Armani fan. Deze Couture Edition is al in Nederland verkrijgbaar maar je moet wel eventjes zoeken natuurlijk omdat het een speciale uitgave is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten