woensdag 26 december 2012

Salon B Blow Dry Bar

Het internationale ‘Blow Dry Bar’ concept uit Londen en de VS is vanaf nu ook te vinden in hartje Amsterdam. Salon B, het innovatieve salonconcept van Andy Uffels, opende op 1 december 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging in hartje Amsterdam, met daarin Nederlands eerste, echte ‘Blow Dry Bar’. Hiermee introduceert Salon B het ‘betaalbare luxe’ concept in Nederland.




In de Salon B Blow Dry Bar wordt je haar geföhnd en gestyled met een professionele, gepolijste finish. De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen. Binnen de Salon B Blow Dry Bar kun je kiezen uit 8 verschillende looks die zo van de catwalk af komen. Jouw keuze wordt aangepast aan je haar lengte. Het team van Salon B creëert de look binnen 30 minuten.



Behandeling(tijd) en kosten:
·     Wassen, Blow Dry en Styling kost € 35,- en voor Prep, Blow Dry & Styling ben je € 30,- kwijt. Je kunt kiezen voor een behandeling inclusief het wassen van je haar, maar is je haar al schoon, of is het niet nodig het te wassen om de gekozen look te creëren, dan kan het ook vanaf een droge basis geföhnd en gestyled worden. Dan wordt je haar voorbereid met een mousse of dry shampoo en dat noemen we ‘preppen’ van het haar. De prijs is inclusief product gebruik en een drankje naar keuze. Als je haar zeer lang, dik of lastig te bewerken is, zal er extra tijd voor je worden gereserveerd en een toeslag worden berekend. Uiteraard wordt dit van te voren met je gecommuniceerd.



The Early Bird Special
De ‘early birds’ die een afspraak hebben vóór 11 uur ’s ochtends krijgen van ons een special treat: een overheerlijke breakfast muffin gratis bij de koffie. Ovenvers van de bakker. Je kunt kiezen uit apple-cinnamon, blueberry, raspberry cream-cheese, banana-chocolate of carrot walnut. Een betere start van de dag kunnen wij niet bedenken!


Afspraken
Het is mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen maar we adviseren wel om een afspraak te maken zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat er op dat moment een haarstylist beschikbaar is. Hoewel we ruimte houden voor walk-in klanten, kunnen we de beschikbaarheid zonder afspraak niet garanderen.

Openingstijden
Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00


Wil je meer informatie over de blowdry bar ? kijk dan op www.salonB.nl/blowdrybar. Ik vind het in ieder geval een erg leuk en vooral vernieuwend concept. Ook de early bird special is ideaal voor vrouwen met een drukke baan, gezin of voor dames die er gewoon vroeg bij willen zijn en heerlijk op tijd klaar willen zijn voor de dag. Wat vinden jullie van de blow dry bar ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten