maandag 7 oktober 2013

Top 10 onder de € 10

Ik heb voor jullie een lijst gemaakt van producten onder de € 10,- waar ik enthousiast over ben. Heel eerlijk moet ik toegeven dat ik zelf vaak ga voor luxere en dus ook duurdere merken maar toch zijn er wel wat producten die ik de afgelopen tijd heb gebruikt waarvan ik erg blij werd. Dus ben jij nog opzoek naar een heerlijke handcrème of mooie make-up maar wil je niet te veel geld daar aan uit geven ? lees dan mee welke producten ik voor jullie uitzocht.




BE nagellak € 8,99 - prachtige diep gekleurde nagellakjes in 21 kleuren die op dit moment ''in'' zijn. De nagellakjes brengen heel fijn aan en blijven ook erg goed op de nagels. Deze nagellak is verrijkt met de Expert IV geltechnologie waardoor de lak op een gel-lak lijkt. Natuurlijk blijft ook deze nagellak langer mooi in combinatie met de base en topcoat van BE die ook € 8,99 kosten .


Philosophy Hands of hope and cuticle cream € 9,11 - Het begint weer koud te worden dus we kunnen weer lekker gaan smeren met handcrème en ook lippen balsem. Ben je nog opzoek naar een fijne handcrème maar je wilt niet teveel uitgeven ? dan is Philosophy Hands of hope and cuticle cream zeker een goed keuze. Deze hand en nagelriem verzorging zorgt ervoor dat je weer lekkere zachte handen krijgt door de huid intens te hydrateren.

Couvent De Minimes Bienfaisant Soin Demelant € 10,52 - Oke, met deze speel ik een beetje vals want hij is net iets duurder als € 10 maar wel heel erg fijn. Deze conditioner van Couvent De Minimes is verijkt met Rozemarijn, Salie en Munt die er voor zorgen dat de microcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd en de hoofdhuid tevens kalmeert. Soja-eiwit maakt de haarvezel glad en laat een beschermend laagje achter. Olijfolie in de conditioner voedt de haarvezel zodat het haar zacht en glanzend word. 



ICI Paris XL Homme Comfort Scheerschuim € 6,95 - Een fijne scheerschuim voor mannen. De schuim zorgt ervoor dat de haren zacht worden en het mesje vloeiend langs de huid glijdt. In de mannenlijn van ICI Paris XL vind je ook nog andere leuke budget producten zoals deodorant, douchegel etc. 

ICI Paris XL gezichtslotion 200ml € 6,95 - Een prima gezichtslotion van het eigen merk van ICI Paris XL. Een stimulerende, alcoholvrije lotion voor de gevoelige huid die het reinigingsritueel afsluit en de huid zacht, stralend en perfect evenwichtig maakt. Deze lotion kun je zowel S'ochtends als S'avonds gebruiken.

Tasverstuiver Genie € 9,95 - Gooi de trechtertjes maar weg en haal die mooie flacons maar uit je tas. In de plaats daarvan komt een mooi handzaam formaat tasverstuiver terug. Dit is dé oplossing om altijd je favoriete parfum bij de hand te hebben: een tasverstuiver die zich in een handomdraai vult met uw favoriete parfum. Het systeem werkt echt heel gemakkelijk door de tasverstuiver op een flacon te drukken zonder het spraydopje, een paar keer pompen en de verstuiver is gevuld. Hij lijkt klein maar je er zo'n 50 keer mee sprayen. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, zilver, goud en roze.

Only You Bodyscrub Pomegrate € 4,95 - Gewoon een simpele maar heerlijk bodyscrub die je lekker onder de douche kunt gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende geuren maar ik vind de pomegrate toch wel het lekkerst ruiken. Heel erg leuk als cadeau in een set met bijvoorbeeld de douchegel of bodylotion van dezelfde geur.


BE Eyeshadow  € 9,99 - Een handige compacte oogschaduw die ook nog eens heel mooi gepigmenteerd is. Ik heb deze al een aantal keur gebruikt wanneer ik een maquillage aanbracht en ik moet eggen ze zijn geweldig. Het leuke is dat er een keuze is uit 40 kleuren in 3 effecten: mat / semi-pearl / pearl. Welk merk heeft er nog zo'n ruime keuze in oogschaduw kleuren ? geweldig.

Eau de Lancaster Bodymilk 200ml € 7,79 - Nu het kouder aan het worden is word onze huid ook droger en daarom is het fijn om een bodylotion te gebruiken na het douchen waarvan onze huid weer lekker zacht word. Deze Eau de Lancaster Bodymilk is geschikt voor elk huidtype en is licht geparfumeerd met geuren van onder andere rozenhout, lelie, citroen en mandarijn. Dit bodyproduct smeert goed uit en trekt snel in de huid zodat je jezelf meteen kunt aankleden. Er is ook een bijpassende douchegel verkrijgbaar voor dezelfde prijs.

Only You Green Tea Bath & Showergel 400ml € 7,95 - Wil je een
lekkere frisse douchegel waarvan je S'morgens een opkikker krijgt dan kun je kiezen voor de groene thee/jasmijn douchegel. Ik vind de verpakking van deze producten ook erg leuk. Ga je liever voor een andere geur dan kun je kiezen uit de volgende: Orchid, Coconut, Cranberry, Cedar wood, Gardenia en natuurlijk ook Pomegrate.


Welke producten van onder de € 10 ben jij fan van ? ik ben benieuwt naar jullie reacties dus laat me iets weten. Zo zie je maar niet alles hoeft duur te zijn. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL, de handcrème van Philosophy is niet in ieder filiaal verkrijgbaar. De prijzen die je ziet zijn inclusief de 10% korting die je bij ICI Paris XL krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten