dinsdag 15 oktober 2013

Gamila Secret Mini Cleansing Bars 3-pack

Vorige week vertelde ik jullie al iets over de twee nieuwe cleansing bars van Gamila Secret; Lively Lemongrass en Miracle Mentha en nu komen er ook mini cleansing bars. Handig om mee te nemen maar ook heel erg leuk om cadeau te doen aan iemand. Ook zijn de setjes met mini's ideaal voor jezelf om kennis te maken met het merk Gamila Secret. 




Het Mini Cleansing Bar 3-pack bevat de mini’s Soothing Geranium, Wild Rose & Lavender Heaven.


Soothing Geranium - De Soothing Geranium cleansing bar heeft een warme, bloesemachtige geur en bevat harmoniserende eigenschappen. Gamila Soothing Geranium ontgift, exfolieert en zuivert de huid en stimuleert de bloedcirculatie. De ultieme detox voor je huid die zorgt voor een matterend effect en die de poriën verfijnt. Deze cleansing bar is geschikt voor normale tot gecombineerde huidtypes.

Wild Rose - Deze cleansing bar heeft een ontgiftende werking op de huid dankzij een combinatie van antioxidanten vitamine C. De zeep herstelt de beschadigde huid, stimuleert de cel vernieuwing en productie van collageen en vervaagt pigmentvlekken. Deze cleansing bar is geschikt voor normale tot gecombineerde huidtypes.



Lavender Heaven - De Lavender Heaven cleansing bar brengt een dunne, gevoelige en kwetsbare huid in top conditie. Daarnaast neutraliseert Lavender Heaven roodheid. De zoete frisse geur ontspant, verfrist en brengt de droge huid weer in balans. Lavendelolie zorgt ervoor dat de celgroei wordt versneld. Deze cleansing bar is geschikt voor normale tot droge huidtypes.


Hier nog even een overzicht met alle cleansing bars en de bijbehorende huidtypes.

De Mini Cleansing Bars van zijn onder andere verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van Gamila Secret: www.gamilasecret.com/nl. Super leuk zo'n setje maar wel jammer dat je niet kunt kiezen welke mini's je erbij krijgt omdat je het dat zou kunnen afstemmen op jou eigen huidtype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten