maandag 14 oktober 2013

Kneipp Natuurlijk zacht body crèmes

Kneipp is een merk waar ik nog nooit iets over geschreven heb terwijl ze toch heel veel fijne producten in hun assortiment hebben. Hun nieuwe bodycrèmes uit de natuurlijk zacht collectie zijn heerlijk! Door het dagelijks douchen word onze huid altijd wat droger en met deze bodycrème zorg je ervoor dat de huid door middel van natuurlijke ingrediënten zacht en soepel blijft. Kneipp creëerde twee varianten; Amandelmelk-amandelolie en Vijgenmelk-arganolie, beide geschikt voor alle huidtypen.







Kneipp body crème is een combinatie van intensief verzorgende natuurlijke ingrediënten zoals amandelolie, arganolie, amandelmelk en vijgenmelk. De crème voedt en hydrateert de huid nog intenser dan een body lotion en bezorgt je ook een echt verwengevoel. Kies de body crème met vijgenmelk en arganolie voor extra voeding en hydratatie of de body crème met amandelmelk en amandelolie voor extra zachtheid en hydratatie. Kneipp body crème is geschikt voor alle huidtypen en je kunt het één of twee maal daags gebruiken. De crème trekt langzaam in en voelt niet vet of plakkerig aan(heel belangrijk!). De zachte, hoogwaardige ingrediënten werken ook heel erg goed op schrale plekjes op de huid. Deze nieuwe producten behoren tot de nieuwe verzorgingslijn Kneipp Natuurlijk Zacht. Een serie bad-, douche- en body care producten met zachte geuren en diep verzorgende ingrediënten. 

Amandel - Altijd al een zijdezachte huid willen hebben? De verzorgende amandelolie- en melk die in onze producten te vinden zijn, zorgen er voor dat zelfs bij een zeer droge, gevoelige huid je huid weer heerlijk soepel en zacht aanvoelt. De vettende amandelolie heeft een betoverende milde geur en wordt meteen door de huid opgenomen, een ideale verzorging voor elk huidtype!

Argan - De rijke, maar ook zeer schaarse arganolie bevat unieke eigenschappen die de celvernieuwing van de huid stimuleren. Door onder andere de vitamine E, verschillende anti-oxidanten en enkele essentiële vetzuren wordt de natuurlijke barrière van de huid versterkt en wordt de talgproductie weer in evenwicht gebracht. Deze verzorgende eigenschappen van Argan maakt de huid fluweelzacht.

Vijg - Deze Aziatische vrucht is te herkennen aan de rood-oranje binnenkant en kan van buiten zowel de kleuren groen, violet en zwart hebben. Naast dat vijgen heerlijk zijn in veel gerechten, kunnen ze ook een bijdrage hebben aan de verzorging van de huid in de vorm van vijgenmelk. De enzymen in vijgen reinigen de huid en zorgt ervoor dat het zachter aanvoelt.




De nieuwe body crèmes van Kneipp verstoren de natuurlijke huidbarrière niet want ze zijn vrij van minerale oliën, siliconen en conserveringsmiddelen (parabenen). De hoogwaardige natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen en te beschermen. 

De natuurlijk zacht collectie

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar bij drogisterijen. De geur van deze bodycrèmes zijn heel erg subtiel maar dat is ideaal als je na het aanbrengen van de bodycrème nog een geur wilt gebruiken. Als deze producten je aanspreken zou je zeker eens moeten kijken naar de bad en douche producten uit de natuurlijk zacht lijn van Kneipp. Heb jij producten van Kneipp op je badkamer staan ?  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten