zondag 6 oktober 2013

Gamila Secret cleansing bars Miracle Mentha & Lively Lemongrass

Last van een gecombineerde tot vette huid? Laat je huid weer stralen door de kracht van geneeskrachtige kruiden, verwerkt in de Gamila Secret cleansing bars. De pepermuntplant en de citroengrasplant staan al jaren bekend om hun helende werking. Gamila heeft deze geneeskrachtige kruiden verwerkt in twee aparte cleansing bars. Miracle Mentha zorgt voor verkoeling terwijl Lively Lemongrass een zachte huid realiseert.




Miracle Mentha - € 22,95

Munt wordt al eeuwen gebruikt als natuurlijk medicijn. De plant heeft een positieve werking op de huid. Om die reden heeft Gamila een cleansing bar ontwikkeld met dit krachtige kruid als essentiële olie, speciaal voor de gecombineerde tot vette huid.



De effecten van de Miracle Mentha cleansing bar:
- Reduceert roodheid
- Vermindert irritaties
- Verfijnt poriën
- Reguleert talgafscheiding

Daarnaast werkt de Miracle Mentha cleansing bar verkoelend en verfrissend. De cleansing is ook ideaal te gebruiken als scheerschuim.



Lively Lemongrass - € 22,95

Citroengras staat bekend om haar ontstekingsremmende werking. Deze Lively Lemongrass cleansing bar is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid die last heeft van onzuiverheden.



De effecten van de Lively Lemongrass cleansing bar:
- Werkt ontstekingsremmend
- Controleert de talgproductie
- Vermindert puistjes & acne
- Antibacterieel

Daarnaast zorgt de Lively Lemongrass voor een egale, minder glimmende, fluweelzachte huid.

overzicht van alle cleansing bars, je kunt zo handig zien bij welk huidtype ze passen.
Heb jij wel eens iets van het merk Gamila ? De cleansing bars heb ik nooit geprobeerd maar misschien moet ik ze toch maar eens gaan proberen. De voetcrème van Gamila heb ik wel geprobeerd en die is heerlijk om zachte voetjes te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten