vrijdag 11 oktober 2013

Weleda Rosa Mosqueta Gezichtsolie Parels

Tijdens de winterperiode heeft de huid extra aandacht en verzorging nodig, zeker als we ook nog vermoeid zijn want dat willen we natuurlijk liever niet laten zien. Rosa Mosqueta Gezichtsolie Parels bevatten een kostbare olie die fijne lijntjes verzacht en de huid opnieuw laat stralen zodat zodat die vermoeidheid in de huid niet meer zichtbaar is. Deze nieuwe olie van Weleda is een extra verzorging in je routine waarmee je de huid die extra verzorging geeft, je kunt het ook gebruiken na een periode van bijvoorbeeld ziekte of stress als de huid een oppepper nodig heeft.



Rosa Mosqueta Gezichtsolie Parels zijn kleine capsules met een rijke, verwarmende gezichtsolie met rozenbottelolie als voornaamste ingrediënt. Deze olie, verkregen via koude persing, is rijk aan essentiële vetzuren en staat bekend om haar verzachtende werking bij littekenweefsel, striemen en pigmentvlekken. Dankzij deze eigenschappen is ze uitermate geschikt voor elke huid die extra energie, bescherming en voeding kan gebruiken.


De gezichtsolie, verder nog verrijkt met plantaardige oliën zoals jojoba-, amandel-, perzikpit- en teunisbloemolie, ondersteunt de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid en verzachten de eerste lijntjes. De huid wordt minder droog en haar weerstand en elasticiteit verbeteren. Het resultaat: een ontspannen en glad gezicht.



Hoe gebruik je het product ? - Breng de olie één keer per week, bij voorkeur ‘s avonds, aan op de gereinigde en nog vochtige huid en masseer lichtjes in. Het aanbrengen van nachtcrème hierna is niet nodig. Is je huid dof en kan ze wel wat extra aandacht gebruiken, dan doe je een kuur van twee weken waarbij je de olie elke avond aanbrengt voor het slapengaan.

Ingrediënten: 
  • Rosa-mosqueta-olie; (olie van de zaden van de rozenbottel) verzorgt de huid met essentiële vetzuren,
    ondersteunt haar regeneratievermogen, normaliseert de talgproductie en verbetert de elasticiteit van de huid.
  • Perzikpitolie; verzorgt en beschermt de huid door verbetering van de barrièrefunctie.
  • Amandelolie; verzorgt de huid zacht, maakt haar soepel en werkt rustgevend op een gevoelige huid.
  • Jojobaolie; verzorgt de huid, werkt vochtregulerende en trekt goed in.
  • Teunisbloemolie; werkt vitaliserend, verzorgt de huid met essentiële vetzuren; ondersteunt het regeneratievermogen van de huid, normaliseert de talgproductie en verbetert de elasticiteit.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder etherische olie van de Damascus-roos, werken als geurstoffen en hebben een conserverende werking.
Ingredients (INCI): Rosa Moschata Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*. 
Rosa Mosqueta assortiment

Houd je niet van olie dan heeft Weleda in langs deze gezichts olie ook nog andere fijne producten in de Rosa Mosqueta lijn zoals een luchtige dagcrème voor de gecombineerde huid, dagcrème voor de drogere huid, nachtcrème en er is ook een oogcontour verzorging verkrijgbaar. De producten van Weleda zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en apotheken en ook bij De Tuinen. Natuurlijk kun je de producten ook online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten