maandag 8 juni 2015

Makeup Revolution 32 Eyeshadow Palette by V.iev

Wat ben ik toch een groot fan van de make up merken van Beauty88. Het merk Revolution zie je dan ook veelvuldig terug in mijn make up collectie. Voor mijn verjaardag heb ik weer 3 nieuwe juweeltjes mogen ontvangen. De Revolution 32 Eyeshadow Palette. Maar dan heb ik ze in drievoud gekregen. Mijn geluk kon niet op want wat een gave en warme kleuren zitten in deze mooie paletten.
 

http://www.beauty88.nl/index.php?route=product/search&filter_name=revolution
Klik op de foto als je ook deze gave paletten wil scoren!



Original Flawless, Flawless Matte & Beyond Flawless. 3 verschillende paletten. De Beyond Fawless heeft zowel matte als glazende kleuren, de original flawless bevat zowel shimmer als matte kleuren en vooral draagbare tinten. De lichte tinten voor een overdag look en de donkere tinten voor een avond look! En wil je gaan voor een rustige maar wel een draagbare look, kies dan voor de Flawless Matte. De naam zegt het al een palette met alleen matte tinten. Het fijne van deze 3 Paletten is is dat je snel van dag naar avond kan switchen met de kleuren. Zo hoef je niet eerst je make up er helemaal af te halen maar kan je de wat donkere kleuren zo over de zachte lichte tinten doen.

Flawless Beyond Palette



































Flawless Palette


Flawless Matte Palette






De paletten zijn draagbaar en makkelijk mee te nemen in je tas. Daarbij zit er in ieder palette een mooie ruime spiegel die je ogen goed laten uitkomen. Vergeet niet om op de webshop van beauty88 extra make up kwasten te kopen. Want die zitten niet bij deze paletten inbegrepen.

Je betaalt voor ieder palette per stuk maar €9.99,- 
Maar wil je net als ik ook de paletten in drievoud ontvangen? Dan koop je dit pakket al voor €25.95,-

De kwasten zijn van BH Cosmestics en is een 15 delige rose gold kwastenset. Geleverd in een mooie make-up etui met een slotje, zodat de etui niet zomaar open kan klappen. De kwaliteit is erg duurzaam en sterk zodat de etui ook wel tegen een stootje kan.Deze is te verkrijgen voor €25.95,-

http://www.beauty88.nl/BH-15pcs-Rose-Gold-Brush
Klik op de foto als je deze mooie kwastenset ook wil kopen


De service van Beauty88 is snel en vriendelijk, alle pakketjes worden netjes verpakt en afgeleverd. 
Doordeweeks voor 14.00 uur besteld is de volgende dag al in huis!
Ook voor vragen kun je Beauty88 altijd mailen via de website of via Facebook/Instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten