dinsdag 24 september 2013

Dior Mystic Metallics herfst make-up collectie 2013

Christian Dior was een man die geloofde in het lot. Op een nacht in april 1946 stapte de ontwerper op een metalen ster en zag dit als een teken. De volgende dag zette hij de eerste stappen om zijn couture huis te creëren en kijk eens waar Dior zich nu bevind; in de top. Metallic is weer helemaal in en dat kun je terug zien in deze oogstrelende make-up collectie van Dior genaamd Mystic Metallics.





5 couleurs palette  57,50 (limited edition)

Bonne Etoile
Constellation

3 couleurs palette  45,50 (limited edition)

Silver glow

Diorshow Fusion Mono € 32,00

 Lune & Aventure

 Météore & Hypnotique

 Cosmos & Millenium

Dior Addict Extreme  33,50



Dior Addict Gloss  29,50



Rouge Dior Vernis Star product  27,50 (limited edition) - Bij deze nagellak krijg je een magneet waarmee je een patroon kunt creëren in de nagellak zoals je kunt zien op de foto hieronder.




Rouge Dior Vernis  24,00 (limited edition)



Diorshow Brow styler gel  24,00

Diorliner Prune/plum  37,00 


Diorshow Black Out  31,50


Diorblush  43,00 - De 4 kleuren blush in deze collectie zijn geen limited editions maar komen uit de nieuwe bestaande collectie blushes. Wat vinden jullie van het nieuwe design dat Dior toepast op de producten ?


Wat een mooie collectie! maar ik moet eerlijk zeggen ik heb nog nooit een collectie van Dior gezien die niet mooi was. De collectie's van Dior zijn ook altijd lekker uitgebreid en bieden zowel bestaande als nieuwe producten. Wees er snel bij als je zo'n mooi oogschaduw palletje wilt scoren want dit zijn geen producten die lang in de schappen zullen blijven liggen. De Mystic Metallics collectie is verkrijgbaar bij de meeste verkooppunten van Dior zoals ICI Paris XL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten