woensdag 23 januari 2013

SeaCreation luxeverzorging van BABOR

De glinsterende oppervlakte van de zee ademt een belofte. Van schepping, eeuwigheid en schoonheid. Diep onder de glanzende zeespiegel, in de magische duisternis van de diepzee, herbergt het geheimen en geneeskrachten die onderzoekers wereldwijd fascineren. Zoals de micro-organismen, die geweldige oerkrachten overleven. Dergelijke kleine wonderen vindt men alleen in deze diepten – en in SeaCreation, de nieuwe luxeverzorging van BABOR.




De werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex bevat extracten van twee micro-organismen uit de diepzee, glycocéane GP3 en BABOR thermophilus, maar ook het exclusieve green caviar algae extract. Samen bieden ze een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen. Voor een huid zo mooi en geheimzinnig glinsterend als de zee. BABOR lanceert in deze luxe lijn vier crèmes:

SeaCreation The Cream 50 ml € 345,-



SeaCreation The Cream Rich 50 ml € 375,-



SeaCreation The Eye Cream 15 ml € 137,-



SeaCreation The Serum 50 ml € 270,-



Anti-aging proteïne glycocéane GP3: In de extreme koude in de diepten van de Zuidpoolzee leeft ondanks de ongunstige omstandigheden een micro-organisme, dat de onderzoekers bijzonder fascineert. Meer dan 15 jaar onderzoek was nodig om daaruit één van de voortreffelijkste anti-aging proteïne te fermenteren. Glycocéane GP3 activeert de fibroblasten en vergroot hun aantal. Fibroblasten zijn belast met de productie van collageen, dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en stabiliteit van de huid. Tevens stimuleert glycocéane GP3 de huidvernieuwing en zorgt zo voor een verfijnder en gladder huidreliëf en een stralende teint.




Welke ingrediënten vind je in deze producten ?

Ik ga jullie niet per ingrediënt uitleggen wat het is maar hieronder kun je zien wat er zoal in de producten te vinden is. Wil je toch nog graag iets weten dan kun je dat natuurlijk altijd vragen.

Anti-rimpel: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, wheat protein
Anti-aging: Pearl Protein, Glycocéane GP3, BABOR thermophilus
Antioxidant: BABOR thermophilus, Glutathion, Tocopherol
Anti-roodkleuring: Pro-Vitamin B5, Bisabolol, Allantoin
Pro-collageen: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, Sargassum
Celreparatie: Glycocéane GP3, Green Caviar Algae Extract, organic silicium
Huidbescherming: BABOR thermophilus, Avocadin, Squalan
Vocht: Sargassum Turbinarioides, wheat protein, milk protein
Uitstraling: Organic silicium, micropigments, silk protein
Vitalisering: SargassumTurbinarioides, pearl protein
Gladheid: BABOR thermophilus, silk protein, Avocadin

Alle producten zijn zonder paraffine, parabenen en kleurstoffen – bij 100% verdraagzaamheid.



filmpje over de luxe SeaCreation lijn


De SeaCreation lijn is binnenkort verkrijgbaar in Nederland bij verschillende schoonheidsspecialisten. Ik ben erg benieuwt naar de producten maar er hangt wel een flink prijskaartje aan. Heb jij al ooit iets van Babor gebruikt ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten