donderdag 3 januari 2013

KOH LOVE STORY! Limited editions


Deze maand zal er weer een nieuwe collectie nagellakjes uitkomen van KOH. De feestdagen collectie was erg mooi en zeker geslaagd en ik kijk altijd uit naar de volgende. Deze collectie is geïnspireerd op de liefde en bevat mooie frisse en heldere kleuren die meteen ook perfect bij de lente passen.




Een romantische date, een kus die je doet smelten, een verliefdheid die overgaat in houden van… Over de liefde raak je nooit uitgesproken. Het gevoel van liefde wil KOH vertalen in de nieuwe limited edition KOH LOVE STORY! Beleef KOH’s liefdesverhaal en kom meteen in de stemming voor het meest bruisende seizoen van het jaar: de lente.

Bijna ieder stel heeft wel een speciaal muzieknummer dat doet denken aan die ene date waarop de vonk oversloeg. KOH OUR SONG! laat je dat speciale moment herbeleven met een frisse blauwe kleur waar je meteen blij van wordt. Combineer het met zwart en grijs voor een chique effect. Het stijlvolle roze van KOH KISS ME! brengt je helemaal in de stemming voor een romantische date for two. Mooi bij camel en winterwit! Wat decenter van aard is het zeegroene blauw van KOH FIRST DATE! Perfect voor een rendez-vous op een verwarmd terras. Intens, vurig en ultra luxe is het donkerpaars/roze van KOH LOVE FOREVER! Kies je mooiste little black dress en verras je partner met een avond vol liefde. Het frisse lila van KOH HOLD ME TIGHT! doet denken aan de eerste krokussen die na een lange winterslaap eindelijk weer kleur geven aan bloemperken.Een ontluikende kleur voor een charmant liefdesavontuur… KOH LOVE STORY sluit sensueel af met KOH LEAN ON ME! Deze zinderende zalmoranje draag je bij chique zandtonen voor een classy touch of juist met daring oranjerood voor een passievolle night in town.

De lakjes uit de KOH LOVE STORY! zijn vanaf januari 2013 verkrijgbaar bij alle KOH verkooppunten en kosten €14,95 per stuk. Welk KOH lakje uit deze collectie spreekt jou het meeste aan als je de beschrijving leest ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten