donderdag 17 januari 2013

Review: Swisscode Hyaluron serum


De afgelopen 4 weken heb ik voor jullie het Hyaluron serum uit de pure lijn van SWISSCODE getest. Het serum word het Hollywood serum genoemd en word gebruikt door filmsterren zoals Jennifer Aniston en Courtney Cox. Ik noem het serum botox in een flesje want door de sterke hydratatie geeft dit serum de huid meer volume. Benieuwd naar mijn ervaring met dit geweldige product ? lees dan mee.


Het Hyaluron serum van SWISSCODE bevat de meest hoge concentratie van hyaluronzuur die je kunt kopen in de cosmetica en dat merk je ook vrij snel doordat de huid direct meer volume krijgt. Bij mij kun je geen droogte lijntje meer vinden en dat alles binnen een paar dagen. Natuurlijk moet je het vochtgehalte wel onderhouden en stop je met het gebruik dan neemt het effect wel langzaam weer af. Voor een optimaal effect gebruik je een hydraterende dagcrème naar keuze. Het serum zorgt net als andere serums er ook voor dat de dag of nacht crème dieper in de huid kan dringen en nog meer effect heeft. De producten van SWISSCODE zijn trouwens ook geheel vrij van conserveermiddelen, alchohol, kleurstoffen, PEG, PPG, oppervlakte-actieve stoffen en emulgatoren. De producten uit de pure lijn van SWISSCODE bevatten werkzame stoffen in de puurste vorm en zijn te combineren met huidverzorging van ieder ander merk.



Wat is Hyaluronzuur ?
Hyaluronzuur is een veilig huid-eigen ingrediënt dat weinig kans geeft op huidirritaties en vanwege zijn werking een veel gebruikte toevoeging is in cosmetica. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid voorkomt, en kan tot dertig keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Doordat hyaluronzuur de vochtbalans en de elasticiteit van de huid verbetert, worden rimpels door vocht tekort en verminderde elasticiteit voorkomen. Hyaluronzuur is bovendien betrokken bij vele lichaamsprocessen, zoals bijvoorbeeld het verloop van ontstekingen, weefselvernieuwing en wondheling. Vanwege het wond helende effect zou het ook nog een toepassing kunnen hebben bij het herstellen van littekens en beschadigingen van de huid.

Wanneer de huid ouder wordt, of door een ongezonde levensstijl, daalt de concentratie hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid droger, slapper en gaat er ouder uitzien. Door dit tekort aan vocht aan te vullen met Swisscode Hyaluron kun je het verouderingsproces enigszins vertragen.



SWISSCODE Hyaluron samengevat:

• De perfecte hydratant
• Voor een jongere en stralendere huid
• Zichtbare vermindering van rimpels
• Natuurlijke Botox-vervanging
• Bevordert de opname van vitamine C
• Geschikt voor alle huidtypen (ook gevoelig)

De effectiviteit van het serum is door een testpanel getest en binnen 2 uur werd er een 
vocht toename geconstateerd van 20%




Wat vind ik ervan ?
Zoals ik al zei zie je meteen resultaat na een paar dagen en dat is natuurlijk wat we willen, snel 
 resultaat. Ik raad het serum zeker aan als je last hebt van vocht tekort in de huid, veel mensen 
weten niet dat je ook een vocht arme huid kunt hebben als je een vette huid hebt maar dat 
is wel degelijk het geval. Veel mensen verwarren het vet gehalte met vocht gehalte maar dit 
zijn twee heel verschillende dingen. Het product trekt snel in de huid zodat je vrijwel meteen 
je gewenste dagcrème aan kunt brengen en voelt erg comfortabel aan. De geur van het product 
is heel neutraal en dat vind ik ook een pluspunt want niet ieder product ruikt lekker. Ook de 
verpakking vind ik erg leuk en het pipetje is erg fijn om het serum te doseren, je hebt echt 
maar een heel klein beetje nodig.





Hier bij mij thuis zijn we zeker fan van dit product en mijn moeder heeft inmiddels het flesje al ingepikt. Ook zei vind het een erg fijn product. Het serum kost € 65,00 voor 15 ml en voor verkooppunten kun je kijken op www.nouvellebeaute.nl   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten